Uitgelichte cases

Grootste jackpot van Nederland

Eurojackpot - Nederlandse Loterij

Android Huawei iOS

Alle cases

Grootste jackpot van Nederland

Eurojackpot - Nederlandse Loterij

Android Huawei iOS

SBA Vandaag Vooruit

SBA (Stichting Bedrijfsfonds Apotheken)

Android iOS Web

De bekendste loterij van NL

Lotto - Nederlandse Lotterij

Android Huawei iOS

Regelgeving Accountancy

NBA

API iOS

Altijd op de hoogte

FD Mediagroep

Android API iOS

Alle storingen ontdekken

Ookla - Alle Storingen

Android iOS

Grootste dierenwinkel van NL

Pet's Place

Android iOS

Regionaal nieuws op je app

RegioGroei

Android API iOS

Nieuw app- & webplatform

RegioGroei

Android API iOS Web

Beschikbaarheid kwaliteitsvoer

Single Spark FeedCalculator

Android

24/7 verbinding en informatie

Westerscheldetunnel

Android API iOS

Digitale ondersteuning bron- en contactonderzoek

Ministerie VWS

Android iOS

BNR nieuwsradio

BNR - FD Mediagroep

Android API iOS

Nieuwsbron voor supermarkten

Distrifood

Android API iOS

Informatiebron voor de horeca

Misset Horeca

Android API iOS

Maak vandaag uw Lucky Day!

Lucky Day - Nederlandse Loterij

Android Huawei iOS

Officiële toerisme Zeeland App

VVV Zeeland

Android iOS

Shop kleding van luxe merken

Winkelstraat

iOS

Boost your builds!

Buildozer

Android API iOS

Willem: wil 'm zien

Pathé Thuis

iOS

Koninklijke luchthaven

Schiphol

Android iOS

Nieuwsbron voor de bouw

Cobouw

Android API iOS

Online video consult

Hella Home

API

Koop nu je loten

Staatsloterij - Nederlandse loterij

Android Huawei iOS
Pathe-logo

“Gelukkig zijn we gewend dat we met Egeniq onder strakke deadlines kunnen werken, dus dat was minder zorgelijk.”

Barry de Bruin, Director IT - Pathé Bioscopen
RMC-logo

“Egeniq wist als geen ander een brug te slaan tussen onze wereld van mobiliteitsdiensten en hun wereld van technologie. Het team bedacht de oplossingen voor onze business vraagstukken en ontwikkelde een krachtig en betrouwbaar platform.”

Quinten Passchier, Business Owner bij RMC
Peter Verhage Egeniq

“Onze opdracht voor RMC was een spannende ervaring met een prachtig eindresultaat. Het platform dat we voor RMC hebben ontwikkeld is er niet alleen voor passagiers, maar ook voor allerlei medewerkers van het bedrijf.

Het door ons ontwikkelde ingenieuze device identificatie/mapping systeem is daar een goed voorbeeld van. Hierdoor kunnen de medewerkers van de RMC Central specifieke gegevens overzetten naar een specifiek voertuig, zonder dat ze in het voertuig zelf iets hoeven te configureren. Dit is een grote aanwinst geweest voor RMC: de communicatie tussen de centrale en hun voertuigen verloopt daardoor veel vlotter en efficiënter.”

Peter Verhage, CTO / Founder bij Egeniq
mediahuis-logo

“Als Mediahuis hebben we een agnostische spelerdienst ontwikkeld genaamd AgnoPlay. AgnoPlay stelt ons in staat om vanuit een centraal punt een oneindig aantal spelers met verschillende configuraties in te zetten en te onderhouden. Tot nu toe gebruikten we een “kant-en-klaar” product, THEOplayer, voor de spelercomponent binnen AgnoPlay. Een geweldige videospeler die de afgelopen jaren goed voor ons heeft gewerkt. We waren echter op zoek naar een oplossing waarmee we meer controle hadden over de spelercomponent. Hierdoor kozen we uiteindelijk voor de open source oplossing van VideoJS, de speler met de grootste voetafdruk ter wereld. Om op basis van VideoJS een player te ontwikkelen die volledig aan onze wensen zou voldoen, zochten we een partij die ons hierbij kon helpen. Op basis van ervaringen uit het verleden en bewezen kwaliteit zijn we uiteindelijk bij Egeniq terecht gekomen. Zij hebben meermaals bewezen specialist te zijn op dit gebied. Daarnaast is het gewoon een heel fijn team om mee samen te werken, omdat ze continu inspelen op de wensen van mij als klant.”

Patrick Knopjes, Operations Manager Video bij Mediahuis
Thijs Damen Egeniq

“Het Pathé Thuis Video on Demand platform is een interessant en veelzijdig project, waar we alles kunnen toepassen wat we bij Egeniq in huis hebben.

Als oplossing voor het probleem hebben we een platform gebouwd dat de onderliggende systemen abstraheert via een krachtige API. Dit maakt het voor Pathé makkelijker om backendsystemen te wijzigen en toch de features in de frontends hetzelfde te houden. Het platform bestaat uit een aantal services die afzonderlijk kunnen worden geschaald om aan de vraag van de client-apps te voldoen.”

Thijs Damen, Lead Developer bij Egeniq
Pathe-logo

“Pathé Thuis had de ambitie om snel tot de top van het Nederlandse Video on Demand aanbod te behoren. Daarbij hoort een technische strategie die goed is afgestemd op onze propositie: Egeniq wist een platform en apps te realiseren die recht doen aan deze ambitie.”

Thomas van de Weerd, Product Owner bij Pathé Thuis
Jan Jaap Nijemeisland Egeniq

“Het was geweldig om deel uit te maken van het team dat de oplossing creëerde voor het tonen van nauwkeurige, real-time wachttijden voor alle attracties en shows in de Efteling. Het maximaliseren van de gebruikerservaring van de gast door een perfect getimede instapkaart te verstrekken, was fantastisch om van dichtbij mee te maken.

In dit project werkte Egeniq samen met verschillende partijen, intern binnen het bedrijf en met product owners, maar ook met monteurs en het wachtsysteem & kaartautomaten.”

Jan Jaap Nijemeisland, Project Manager & Scrum Master bij Egeniq