Apple Pay

Betaalgemak in de Pathé App

apple pay coding in app

Egeniq maakt Apple Pay mogelijk bij Pathé

Nooit meer los geld in je broekzak, geen pinpassen die verdwaald raken in je tas. Nee, gewoon betalen met je iPhone, Apple Watch of andere Apple devices. Met Apple Pay kun je veilig betalen in winkels, in apps en online. Egeniq integreerde deze manier van betalen in de iOS Pathé Bios app. Wij zijn ontzettend trots dat we onderdeel mogen uitmaken van de samenwerking tussen Apple en de Pathé Bioscopen.

Trotse implementatiepartner van Pathé en Apple

Pathé Bioscopen heeft ons ingeschakeld, zodat zij de beste implementatie voor hun oplossing zouden krijgen. Bovendien gaat het om het overmaken van geld en dat moet veilig zijn en privé blijven. Dat hebben we dan ook gerealiseerd! Elke keer dat je iets koopt, maakt Apple Pay gebruik van een device-specifiek nummer en een unieke transactiecode. Je kaartnummer wordt dus nooit opgeslagen op je device of op de servers van Apple. En wanneer je betaalt, deelt Apple je kaartnummers nooit met de verkopende partij.

Voordelen van Apple Pay en de iOS Pathé app:

  • Het bioscoopkaartje vind je terug in je Wallet.
  • Afrekenen gaat sneller dan met je bankpas (waarvoor je vaak eerst nog naar de app van je bank moet).
  • Eenvoudig en veilig.
  • Je privacy blijft gewaarborgd.
  • Je hoeft geen contant geld of pasjes meer mee te nemen.

Pionier op app gebied

Doordat we al langer met Pathé werken, weten zij dat we eersteklas apps maken. We mogen wel zeggen dat we pionier op app-gebied zijn. Ons team komt altijd met slimme, vernieuwende, vooruitstrevende en bovendien compatibele apps. We denken graag met je mee en gaan hier ver in! Als je bijvoorbeeld een rooster nodig hebt om de ophaaltijden en -data van het grofvuil door te geven, dan bouwen we daar binnen no-time een app voor. Maar ook als je de next-gen Fortnite op een smartwatch wilt laten functioneren, hebben we daar de kennis voor in huis. Of wanneer je een nieuwe backend voor je webshop nodig hebt, dan creëren we daar de perfecte app voor. Onze kennis en kunde delen we graag met jou!

Welke technische uitdaging jij ook hebt, leg het bij ons team voor en wij komen met een slimme oplossing. Of het nu gaat om app ontwikkeling, ondersteuning bij het bepalen van jouw strategie of als je gewoon even wilt brainstormen over oplossingen, ons team kan niet wachten om voor en met jou aan de slag te gaan.

“Gelukkig zijn we bij Egeniq gewend om met strakke deadlines te werken, dus dat was minder zorgwekkend.”

Pathe-logoBarry de Bruin, Director IT - Pathé Theatres

Gerelateerde cases

Grootste jackpot van Nederland

Eurojackpot - Nederlandse Loterij

Android Huawei iOS