Leestijd: 4 minuten

Met trots kondigen we aan dat Egeniq opnieuw een mooie plaats heeft bemachtigd in de Emerce 100! Deze jaarlijkse uitgave beoordeelt de prestaties van dienstleveranciers in tientallen categorieën. Het is een belangrijk imago-onderzoek in de online industrie.

Dit jaar waren er maar liefst 559 bedrijven, verdeeld over 55 categorieën. Egeniq heeft het uitstekend gedaan en werd tweede in de categorie Mobiele Bureaus en behaalde een score van 6 uit 7 sterren.

Toonaangevend platform in de online industrie

Als je bekend bent met de Nederlandse online industrie, dan ben je waarschijnlijk wel bekend met Emerce. Dit is namelijk een van de meest toonaangevende platforms als het gaat om nieuws, trends en ontwikkelingen in de online wereld.

Emerce 100 is een jaarlijkse lijst die door Emerce wordt samengesteld en die de prestaties van dienstenleveranciers in de online wereld beoordeelt. Het is een van de belangrijkste lijsten voor de Nederlandse online industrie. Het is dan ook geen verrassing dat het onderzoek elk jaar weer veel aandacht krijgt.

Goede graadmeter voor prestaties

Het Emerce 100-onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door Motivaction, een gerenommeerd onderzoeksbureau dat zich richt op het meten van de houding en gedrag van consumenten en professionals. Motivaction staat bekend om zijn diepgaande kennis en expertise op het gebied van onderzoek en marketing.

Het Emerce 100-onderzoek bestaat uit een zevenpuntsschaal waarop experts uit de online industrie hun oordeel kunnen geven over de prestaties van de dienstenleveranciers. Dit onderzoek wordt verrijkt met andere relevante marktdata. Hierbij kun je denken aan financiële prestaties, investeringen, innovaties en trends binnen de verschillende categorieën. Op deze manier biedt het onderzoek een brede kijk op de prestaties van de dienstverleners en vormt zo een goede graadmeter voor de prestaties van bedrijven in de online wereld.

Meer dan 500 bedrijven onderzocht

Dit jaar werden er maar liefst 559 bedrijven beoordeeld. De lijst is daarmee aanzienlijk gegroeid ten opzichte van voorgaande jaren. Het onderzoek bestreek vijf gebieden:

  • Bureaus
  • E-business services
  • Media & Advertising
  • Software
  • Venture

Binnen deze vijf gebieden werden in totaal 55 categorieën beoordeeld.

Een bekroning op ons werk

Egeniq heeft het uitstekend gedaan in de Emerce 100 lijst voor 2023 en werd tweede in de categorie Mobiele Bureaus. We behaalden een score van 6 uit 7 sterren, wat een uitstekend resultaat is. We zien deze beoordeling als een mooie erkenning voor het werk dat wij doen op het gebied van mobile development.

“Bij Egeniq zijn we trots op de erkenning van ons harde werk en de expertise van ons team. We zien dit als bekroning van onze inzet om hoogwaardige mobiele oplossingen te bieden voor onze klanten”, aldus Ivo Jansch, CEO en oprichter van Egeniq.

Ivo Jansch EgeniqIvo Jansch, CEO, Egeniq

Over Egeniq

Egeniq is een Nederlands softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van mobiele apps, API’s en webapplicaties. Sinds onze oprichting in 2010 hebben we talloze projecten uitgevoerd voor klanten in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, retail, logistiek en overheid.

We staan bekend om onze innovatieve aanpak en technische expertise, met een team van ervaren ontwikkelaars en ontwerpers die gebruikmaken van de nieuwste technologieën en frameworks. We hebben een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, en werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Het geheim achter ons succes

Een van de belangrijkste redenen waarom we zo’n sterke positie hebben kunnen behalen in het Emerce 100-onderzoek, is ons vermogen om onze klanten te helpen bij het behalen van hun doelen. We werken nauw met hen samen om ervoor te zorgen dat we hun bedrijf en doelgroep begrijpen en bieden oplossingen die aansluiten bij hun behoeften.

Ons succes is verder te danken aan ons toegewijde team van professionals die zich inzetten om de beste mobiele oplossingen te bieden en de beste service te leveren aan onze klanten. We zijn dan ook trots op deze erkenning van ons werk en willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons.

Een stimulans om ons te blijven ontwikkelen

Als mobile bedrijf zijn we toegewijd aan het blijven leveren van innovatieve oplossingen en de beste service aan onze klanten. We zien deze bekroning als een stimulans om onze inspanningen voort te zetten en ons te blijven ontwikkelen als een toonaangevend bedrijf in de online industrie.

Meer weten over Egeniq?

Wil je meer weten over Egeniq en onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Nieuwsbrief

App expert worden? Laat je e-mail achter.

nederlandse loterij en egeniq
pathe thuis en egeniq
rpo and egeniq
mvw en egeniq
rtl and egeniq