Leestijd: 2 minuten

Het was feest bij Egeniq. In 2020 bestonden we tien jaar. Reden genoeg om met z’n allen een weekendje weg te gaan – was het plan.

Op naar Parijs

Helaas: corona gooide op dat moment roet in het eten. Maar niet getreurd… Twee jaar later hebben we ons tweede lustrum alsnog goed gevierd. En niet op zomaar een plek. Met alle medewerkers, die door heel Nederland en buiten Nederland wonen en werken, gingen we naar Parijs voor een weekend Disneyland! Het laat zich raden dat dat ontzettend gezellig was. Helemaal opgeladen en vol energie zijn we klaar voor de volgende tien jaar.

Trots op onze klanten

In tien jaar tijd is Egeniq uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf waar ruim 37 creatievelingen (voornamelijk remote) werken aan het ontwikkelen van slimme apps. Met klanten als Pathé, RTL Nederland, Arsenal FC, Schiphol, NPO, Nederlandse Loterij en BNR nieuwsradio halen we elke dag het beste uit onszelf – en dat maakt ons enorm trots!

Join the club

Ben je een software developer, engineer of solution architect? Zie je flexibel werken als digital nomad helemaal zitten, terwijl je ook samenwerkt in een team? Bekijk onze vacatures of neem gerust contact met ons op.

Feest! Egeniq bestaat 10 (+ 2) jaar!

Nieuwsbrief

App expert worden? Laat je e-mail achter.

nederlandse loterij en egeniq
pathe thuis en egeniq
rpo and egeniq
mvw en egeniq
rtl and egeniq