Jouw app laten ontwikkelen door specialisten

Heb jij een goed idee voor een nieuwe app? Maak jouw idee werkelijkheid met onze ervaren software engineers en app developers. Egeniq is een full-service app ontwikkelaar. Onze ervaren software engineers en app ontwikkelaars staan voor je klaar om samen te werken naar een app die precies past bij jouw concept. Onze aandacht gaat altijd naar jouw doelgroep, wensen en behoeften.

Een op maat gemaakte app laten bouwen?

Jouw app is bij ons altijd op maat gemaakt. Elk concept, idee of bedrijf is weer anders. Daarom bieden wij flexibiliteit en passen we ons aan aan jouw eigen specificaties. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. We hebben ervaring in verschillende branches en type bedrijven, deze verschillende opdrachten en apps kan je bekijken bij onze cases. Hier laten wij onze kwaliteit, flexibiliteit en service zien. Wij zorgen voor een soepel proces en features die jij nodig hebt. Heb jij een flinke technische uitdaging? Niks is ons te gek. Wij zorgen altijd voor eersteklas apps.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Native app laten maken voor iOS en Android

Native apps zijn handig als de app gebruik moet maken van functies op het apparaat. Zoals de camera, GPS, sensoren en meer. Deze apps worden dan geïnstalleerd vanuit iOS of Android besturingssystemen. Daarnaast bieden onze native apps een uitstekende gebruikerservaring, zodat jouw concept perfect tot zijn recht komt. Wij richten ons op de functionaliteit, ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid met een intuïtieve gebruikersinterface. Bij Egeniq hebben we meerdere jaren ervaring in het ontwikkelen van native apps voor een breed scala aan bedrijven. Van retail, entertainment, tot aan opdrachten voor de overheid.

De webapplicatie voor jouw bedrijf of concept

Web apps zijn niet afhankelijk van specifieke besturingssystemen. Daarom kunnen ze gebruikt worden op bijna alle soorten apparaten. Denk aan desktops, smart TV’s, smartphones, laptops en tablets. Bij Egeniq weten we precies hoe je een webapplicatie moet ontwikkelen, die op elk apparaat optimaal presteert. Ook kunnen webapplicaties snel worden bijgewerkt, zonder een app opnieuw te moeten downloaden. Dit geeft flexibiliteit om snel veranderingen aan te brengen. Onze ervaren app developers weten precies hoe ze jouw webapplicatie tot een volgend niveau moeten brengen. Zo wordt jouw droom of concept echt werkelijkheid, op een efficiënte en geoptimaliseerde manier.

Vraag direct een offerte aan! 

Waar moet je rekening mee houden als je een app wilt laten ontwikkelen?

Indien je een app maker zoekt, is het belangrijk te weten wat het doel is van je app. Zo weet je beter waar je naar moet zoeken en wat voor functionaliteiten jouw app nodig heeft. Samen met Egeniq kijk je dan verder naar welke eisen, designs en specificaties de app moet hebben. Heb je meer geavanceerde technologie nodig? Zoals AR, beeldherkenning, integratie met externe systemen, geavanceerde beveiligingsmaatregelen of real-time synchronisatie. Wij regelen het!

Een app laten bouwen voor veel gebruikers

Wij bouwen een app voor elk type en grootte publiek. Heb jij een app nodig voor een multinational? Dan is het vaak zo dat de app meteen zal worden bezocht door enorm veel gebruikers. Wij zorgen dat de app perfect getest is, zo zorgen we dat de laadsnelheid altijd razendsnel is en nooit stilstaat. Daarnaast is het belangrijk dat de app en eventuele API ook altijd snel reageert op de gebruikers. Ook hier zijn we ervaren in. Bekijk bijvoorbeeld onze casus voor de Love Island app, of ontdek onze ervaren ontwikkelaars en hun diverse kwaliteiten tijdens het maken van verschillende apps voor RTL.

Live gesynchroniseerde apps maken

Geen enkele specificatie of app idee is ons te gek. Jij vraagt, wij draaien! Zo ook de NPO radio applicaties die wij ontwikkeld hebben. In deze apps kunnen gebruikers de radio live meeluisteren en zelfs live meekijken in de studio. Daarnaast kunnen de gebruikers ook verschillende podcasts luisteren en afspeellijsten maken van hun favoriete podcasts. Dit hebben we gedaan met een native shared codebase. Niet alleen efficiënt, maar ook kosten besparend.

Apps ontwikkelen met ijzersterke veiligheid en privacy

Bij Egeniq zijn we ook erg ervaren in veilige applicaties. Zo ontwikkelden we een veilige inlog voor SURF met behulp van smartphones. Daarnaast zorgden we ook voor veilig betalen via Apple Pay in de Pathé app. Zo zorgen we er voor dat alle gegevens veilig zijn en de privacy gewaarborgd is. Wij kennen het belang hiervan en hoe dit het beste geïmplementeerd kan worden. Het team van Egeniq zit vol met ervaren engineers die hier graag met jou over in gesprek gaan.

Hands-on mentaliteit, zo maken we samen jouw app

Bij het bouwen van je applicatie houden we van duidelijke communicatie en efficiënt overleg. Wij hebben daarom altijd korte lijntjes. Geen via via contact of langdurig wachten op verschillende e-mails van verschillende project managers. Zo werken we binnen de gewenste tijd, weten we precies wat jij wilt, welk budget we rekening mee houden en wat je voor ogen hebt. Samen kijken we naar je vragen, doelgroep, wensen en meer. Elke feature of technische uitdaging is mogelijk, daarom denken we graag met je mee.

Vervolgens beginnen we met het ontwikkelen en testen van de app. De app wordt door en door getest, dit is dan ook de belangrijkste fase van het proces. Deze testen laten ons zien waar we kunnen verbeteren tot de app perfect is voor gebruik.

Uiteindelijk is de app klaar! Het wordt gelanceerd en alles staat live. Nu is het belangrijk dat doorontwikkeling van deze app blijft bestaan. Zo minimaliseer je bugs, oude content en oude features in de app. Wij blijven daarom met je meedenken om zo de app en alle features up-to-date te houden.

Neem contact op met ons, en laat jouw app stralen. Jouw concept of idee verdient het om gezien te worden.