Ben je gek op iOS, watchOS of tvOS en durf je de uitdaging aan om ons nog wat te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij willen graag met jou van gedachten wisselen over jouw passie voor iOS, maar ook over alle andere Apple OS’en, gadgets en wearables. Daarvoor zijn we op zoek naar een developer die straks graag in een vaste baan werkt.

Kom je het team van Egeniq versterken dan krijg je bij ons de beschikking tot een Mac Book Pro 27” 5k display. Solliciteer nu!

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Wie zijn wij?

Egeniq is een uitgegroeid van twee softwarearchitecten met een missie, naar een kennisorganisatie met meer dan 30 medewerkers die samen een enorme hoeveelheid aan ervaring in huis hebben. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Het bouwen van apps voor smartphones, tablets of wearables is het zichtbare gebruikersdeel van een sterke dataketen. Mobiele technologie en innovatieve softwarearchitectuur is de basis van Egeniq. Maar ook voor advies over ontwikkeling en uitbouwen van een mobiele strategie kun je bij Egeniq gebruikmaken van alle techniek en kennis die wij in huis hebben. Met de kennis van alle medewerkers samen wordt de kennisorganisatie van Egeniq gevoed. De woorden; passie, schaalbaarheid, prestaties, veiligheid en architectuur geven een goede samenvatting weer van Egeniq!

Als professionele fanaten vinden we het heerlijk om elke dag apps te ontwikkelen van idee tot in de App Store. Bij Egeniq hebben we dan ook alles in huis om een succesvolle app te publiceren, van ontwerp tot code. Egeniq is een agile team wat betekent dat we multidisciplinair zijn, snel en zelfstandig kunnen handelen en experimenteren. Wij hebben de drang, nee, we moeten, steeds beter worden. Omdat we steeds beter willen worden zijn we altijd op zoek naar nieuwe frameworks en technologieën die we kunnen inzetten. Met een team dat innovatief en vernieuwend bezig is zijn we steeds op zoek naar beter om zo de oplossing voor de vraag van onze klant(en) te vinden. Daarvoor is geen app ons te moeilijk en geen platform device ons te gek!

Bij Egeniq spreken, luisteren en ademen de werknemers mobiele technologie. Dat is ook de reden dat veel grote bedrijven graag bij ons klant zijn. Denk hierbij aan Pathé, RTL Nederland, Arsenal FC, Schiphol, NPO, Nederlandse Loterij en BNR nieuwsradio. Egeniq koppelt uitgebreide kennis met praktijkervaring waardoor de slimste apps ontstaan. Hierbij maakt het niet uit of een app wordt bediend door te typen, te praten of door een beweging. Het maakt ook niet uit of de app geschikt is voor een wearable of een smartphone. Een app moet simpelweg goed werken én indruk maken.

Als bovengenoemde echt is wat jij ook graag wilt doen, dan zoeken we jou! Solliciteer nu op de functie iOS developer.

Functieomschrijving:

Wanneer je het team van Egeniq komt versterken als iOS developer, dan is het de bedoeling dat wij met vragen over iOS, watchOS en tvOS bij jou terecht kunnen. Het is niet meer dan normaal dat minstens één programmeertaal geen enkel geheim meer voor je heeft. Daarom heb je een opleiding IT of Computerwetenschappen voltooid. Je bent getalenteerd, maar vooral gepassioneerd, vooral voor het programmeren, wat je dan ook graag laat merken én zien!

Als iOS developer bouw je de beste apps voor Apple devices zoals iPhone, iPad, iPad touch, Apple-TV en Apple Watch. Je pakt elke kans om samen met een team van specialisten te werken aan uiteenlopende innovatieve apps. Je neemt de vrijheid om je werk naar eigen inzicht uit te voeren terwijl je wordt ondersteund door collega’s.

Jouw kwaliteiten:

Jij vindt het, net als de rest van ons team, belangrijk dat onze dienstverlening continu verbetert. Daarom ben en blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je zoekt ook regelmatig verbinding met de andere teams om zo (nog) meer inzicht te krijgen in hun processen en werkwijzen. Het is van belang dat je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt en dat je snel ziet wat er nodig is, initiatieven neemt en die stap extra zet als dat nodig is. Verder heb je:

 • Hbo-niveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding IT of Computerwetenschappen of vergelijkbare kennis en ervaring opgedaan in de praktijk
 • Minimaal 3 jaar praktische ervaring met mobile app development (iOS), Apple’s design principles en interface guidelines
 • Ervaring met verschillende frameworks, ontwikkelomgevingen en technieken zoals Swift en Objective-C UIKit/Cocoa Touch
 • Kennis van agile-methoden, zoals SAFe, scrum en DevOps
 • Ervaring met MVC en/of MVVM
 • Kennis van versiebeheer in GIT
 • Kennis van Jenkins, JIRA, BitBucket en Confluence is een pré
 • Kennis van Test Driven Development (TDD), unit testing en het XCTest framework
 • Je focus ligt op het bouwen van hoogwaardige gebruikerservaringen
 • Je weet van minimaal een programmeertaal alle ins en outs

Wat wij jou kunnen bieden

 • Je krijgt een marktconform salaris
 • Je hebt recht op een uitgebreide vakantieregeling
 • Er is meer dan voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • De nieuwste hardware om mee te werken staat voor je klaar
 • Je kunt een vergoeding van reiskosten ontvangen

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of heb je vragen, neem dan gerust contact op met Egeniq. Je kunt je CV en motivatie aan ons opsturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.