Leestijd: 3 minuten

Egeniq is sinds 2019 Consulting Partner bij Amazon. Dit betekent dat wij flexibele en schaalbare oplossingen leveren voor jouw cloud infrastructuur. Amazon Web Services (AWS) staat bekend als een robuust en schaalbaar systeem voor digitale platformen. Iets dat onze klanten waarderen.

Wij zijn er trots op om gecertificeerd partner te zijn en laten dit graag zien.

Wat zijn de voordelen van AWS?

AWS hanteert een model dat aantrekkelijk is voor zowel ontwikkelaars als de beheerder. Vooraf zijn er geen investeringen noodzakelijk en is er geen tijdverlies voor het beheer van deze infrastructuur. Dit biedt flexibiliteit wanneer het om het ontwikkelen en gebruik van de systemen gaat. Daarnaast verkleint het de time-to-market. Je bespaart tijd. Het maakt het mogelijk om nog sneller tot ontwikkeling te komen.

Dit biedt samengevat de volgende voordelen:

  • Dankzij AWS heb je geen eigen infrastructuur meer nodig. Dit scheelt tijd en geld.
  • Met AWS is er toegang tot een schaalbare infrastructuur, zonder dat je hier vooraf al investeringen voor maakt.
  • Een ontwikkelplatform is gemakkelijk weer af te breken wanneer een project ten einde komt.
  • AWS maakt het mogelijk om experimenten te doen, zonder dat hier enorme investeringen voor nodig zijn.

Amazon als marktleider in de industrie

AWS neemt de leiding als het gaat om platformen in de cloud. Dit maakt het mogelijk om te profiteren van kennis die in de afgelopen 15 jaar is opgebouwd. AWS wordt gebruikt door grote spelers in de markt als: AirBnB, Spotify en Netflix. Uniek is dat ook kleine partijen gebruik kunnen maken van de oplossingen die AWS heeft.

Naast de cloud infrastructuur zijn er ook oplossingen op het gebied van mobility, development, IoT, security, management, networking en analytics om gebruik van te maken. Dit verlaagt de kosten en verhoogt de kwaliteit van het systeem.

Meer weten over hoe Egeniq AWS inzet?

We maken eersteklas apps. Slim, innovatief en baanbrekend. Voor elk platform of apparaat. Kortom: apps maken is waar we blij van worden. In de wereld van vandaag zijn apps een levensader geworden. Om dit goed te managen en schaalbaar te houden maken wij gebruik van AWS. Door te berekenen welke kosten een overstap met zich meebrengt is een migratie te verantwoorden.

Wil jij dit ook doen? Neem direct contact op en bel naar +31 30 767 0709 of stuur een e-mail naar info@egeniq.com.

Geschreven door Jessica Henneman

CMO / Project Manager

Als er iets geregeld moet worden dan heeft Jessica het al gedaan. Ze ziet geen detail over het hoofd en zorgt dat alle projecten soepeltjes verlopen. Daarnaast is ze Egeniq’s marketingspecialist.

Gepubliceerd op: 9 juni 2020

Nieuwsbrief

App expert worden? Laat je e-mail achter.

nederlandse loterij en egeniq
pathe thuis en egeniq
rpo and egeniq
mvw en egeniq
rtl and egeniq