Steeds minder mensen maken gebruik van internet of websites om iets op te zoeken. Ze zoeken vaker iets op met hun smartphone en gebruiken hiervoor vooral apps. Wat is een app en wat kun je hiermee? Een app (applicatie of application) is een softwareprogramma dat wordt gebruikt op een PC, laptop of mobiel apparaat. Het woord ‘app’ wordt meestal gebruikt voor alle software, maar er is verschil tussen apps voor een mobiel apparaat en voor een laptop of PC. Als we het over een app hebben gaat het eigenlijk over één of meerdere programma’s die worden gebruikt door de eindgebruiker. Er is besturingssoftware nodig om een app te laten werken. Software zijn programma’s die worden gebruikt door de computer en is alles wat niet behoort tot de hardware. In feite zijn alle apps software, maar is software niet altijd een app. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Daag ons uit!

Wil je met jouw bedrijf ook gebruik maken van slimme apps, apps waar je tegen kunt praten of app clips voor sneller zoeken? Voor een full-service app ontwikkelaar ben je aan het juiste adres bij Egeniq, app ontwikkelaar Zwolle. Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met ons wanneer je vragen hebt of wilt weten of we jouw bedachte app kunnen maken.

App ontwikkelaar Zwolle

Of het nu gaat om app ontwikkeling, brainstormen met een kennispartner of ondersteuning, het team van app ontwikkelaar Zwolle staat voor je klaar om je verder te helpen. Door ruime praktijkervaring gecombineerd met een hoog kennisniveau kun je rekenen op gespecialiseerde hulp en het juiste advies. Er wordt gebruikgemaakt van geavanceerde technologie bij het ontwikkelen van apps voor iOS, Android en web apps. Naast het ontwikkelen van apps zijn we ook specialist op het gebied van backend API’s.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Welk soort app wil je laten maken?

Wil je een app laten maken? Bepaal dan vooraf het doel en het budget dat je wilt besteden. Het budget moet je zelf bepalen, voor het bepalen van het soort app kunnen wij je ook helpen bij App ontwikkelaar Zwolle Egeniq. Zo kunnen we samen onderzoeken of je een app wilt maken voor alleen Android toestellen of ook voor mensen die met een iPhone werken. We gaan ons verdiepen in het soort klanten dat jouw bedrijf heeft en bekijken zo de behoeftes van die klant. We kunnen native apps bouwen die voornamelijk worden ontworpen en ontwikkeld voor Android of iOS platformen. Het nadeel van een native app is echter dat je voor elk platform, dus voor zowel het Android platform als voor het iOS platform een app moet laten maken. Andere opties zijn een web app of een cross-platform.

Dit kan app ontwikkelaar Zwolle voor je doen

Om te weten wat voor jou belangrijk is, willen we eerst weten wat je wilt bereiken met jouw ideeën. Daarom gaan we eerst met je in gesprek over jouw ideeën, wensen en eisen. Onze vraag daarbij is; moet de app gemaakt worden voor een specifiek device of voor verschillende? Alleen door samen te overleggen kunnen we ervoor zorgen dat jouw app zo goed mogelijk wordt uitgevoerd én uitstekend werkt! Wij nodigen bij dit gesprek ook onze ontwerper uit want een goed ontwerp is voor een app van groot belang. We kunnen, door onze technische kennis, gelijk al aangeven welke wensen en eisen wel of niet haalbaar zijn. Door dit uitgebreide overleg krijgen we het plaatje compleet en kunnen we het ontwerp zo goed mogelijk samenstellen. We formuleren eerst een duidelijk plan en bekijken samen wat de app gaat toevoegen aan je bedrijf voordat we starten met bouwen.

Het ontwikkelen van de app

Wanneer je app ontwikkelaar Zwolle Egeniq inschakelt om een app te maken, dan gaan onze specialisten aan de slag met codes maken, API’s aanspreken en bibliotheken inkloppen. Door constant overleg met jou én met onze expertise duurt het ontwikkelen van een app minder lang dan je zou denken. Het testen van een app kost meer tijd. Wanneer wij de app installeren moet deze wel goed genoeg functioneren natuurlijk. Het team van specialisten dat werkt aan jouw app zal je steeds op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Communicatie is onze eerste prioriteit. Geef je ons ook de ruimte om onze creativiteit te gebruiken, dan zullen we je zeker verrassen. Als we de app gaan installeren weten we zeker dat deze goed werkt. We gaan dan pas over tot het testen van de app en onderzoeken of jouw eindgebruikers ook tevreden zijn over het gebruik van de app.

De app is gemaakt. Wat nu?

Als de app is ontwikkeld en helemaal voldoet aan jouw wensen, wat gebeurt er dan? Om je app actueel te houden zul je de app moeten blijven doorontwikkelen én onderhouden. Zeker in deze tijd waarin ontwikkeling nooit stilstaat. Wat dacht je van het toevoegen van bijvoorbeeld voice sturing. De specialisten van Egeniq, app ontwikkelaar Zwolle, kunnen dat voor je doen, maar wanneer je dit liever zelf doet of overlaat aan een ander, dan is dat voor ons geen probleem. Onze grootste wens is dat jij de beste app hebt én tevreden bent over het resultaat.

Wil je meer informatie over het maken of aanpassen van een app. Heb je vragen over onze werkwijze of wil je in contact komen met één van onze bouwers om meer te weten te komen over het tot stand komen van een app? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Start een project!

Bij Egeniq zitten we aan de bovenkant van de markt. Dit heeft te maken met het uurtarief dat onze high-end developers hanteren en de tijd die er gestoken wordt in updates. Alleen op deze manier lukt het om kwaliteitsstandaarden te hanteren. Egeniq werkt met opdrachtgevers als Pathé, RTL Nederland, Arsenal FC, Schiphol, NPO, Nederlandse Loterij en BNR nieuwsradio. Interesse in wat Egeniq voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een offerte aan of neem contact via het onderstaande formulier.