Tegenwoordig is een website vaak niet meer voldoende om je doelgroep te geven wat ze zoeken. Steeds meer MKB’ers kiezen voor een app naast hun site, waardoor ze daadwerkelijk altijd bij hun potentiële klant op de smartphone staan. Dit betekent dat je doelgroep constant een lijntje heeft met jouw bedrijf en dat zorgt voor een hoger conversiepercentage.

Egeniq staat bekend als de beste slimme app ontwikkelaar van Nederland en bouwt de app die bij jouw onderneming en doelgroep past. Laten we kennismaken!

App op maat

Egeniq is zo’n tien jaar geleden opgericht en inmiddels hebben we diverse apps voor bedrijven in Nederland gebouwd. Deze zijn compatibel met smartphones, tablets, wearables en andere mobile devices. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Opdrachtgevers zoals Pathé, RTL Nederland, Arsenal FC, Schiphol, NPO, Nederlandse Loterij en BNR nieuwsradio hebben wij al geholpen met het bouwen van een gebruiksvriendelijke app.

Ben jij de volgende? Ons team heeft een enorme hoeveelheid knowhow en biedt altijd een oplossing – of liever gezegd – app op maat. De apps die we creëren voor onze opdrachtgevers, staan bekend om hun uitstekende performance, schaalbaarheid en veiligheid.

Benieuwd wat onze professionele app ontwikkelaars voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. We gaan graag met je om tafel!

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

App ontwikkeling en advies

Mist jouw bedrijf met de huidige website de doelgroep of heb je het gevoel dat ‘het beter kan’? Neem dan contact op met onze app ontwikkelaars. Zij combineren een hoog kennisniveau met ruime praktijkervaring en die delen we graag met jouw onderneming. Zodat ook jij online kan groeien!

We ontwikkelen niet alleen jouw app, we geven je ook advies over het uitbouwen van een mobiele strategie. Op die manier heb je alle handvatten om ook online met jouw MKB te scoren!

Jouw app ontwikkelaar: gewoon in Nederland

Wij horen nog te vaak dat bedrijven, vooral het groot MKB, naar het buitenland gaat om een app te laten ontwikkelen. Met alle gevolgen van dien. Door bijvoorbeeld tijdsverschillen en taalbarrières wordt er vaak een app ontwikkeld, die niet goed bij het bedrijf past en daardoor zijn doel mist. Zonde van tijd, geld en moeite. Kies daarom voor een app ontwikkelaar in Nederland, zoals Egeniq! Op onze pagina met cases kun je zien wat wij de afgelopen jaren zoal voor tofs gebouwd op app-gebied. Laat je inspireren!

Benieuwd wat onze professionele app ontwikkelaars voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. We gaan graag met je om tafel!

Start een project!

Benieuwd wat onze professionele app ontwikkelaars voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op over de mogelijkheden. We gaan graag met je om tafel!