Als je een app wilt laten bouwen, dan zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Moet de app op iOS, Android, of op beide platforms draaien? Welke functionaliteit moet de app bieden? En zijn er eventuele technische belemmeringen of aandachtspunten? Een app ontwikkelaar Gent is op de hoogte van de mogelijkheden en kan je helpen een perfect werkende app te ontwikkelen. Egeniq kent zowel de functionele als technische mogelijkheden en is creatief in het bedenken van slimme oplossingen. Een goed ontwikkelde app kan helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren en te versnellen. Daarnaast kan een app bijdragen aan het opstuwen van je (online) verkopen en andere bedrijfsresultaten. Kortom: het biedt vele voordelen en mogelijkheden om te schakelen met een app ontwikkelaar Gent.

Een veelvoud aan functionaliteiten

Een app kan bijdragen aan het verbeteren van je bedrijfsresultaten of het gemakkelijker maken van je dagelijkse activiteiten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een webapplicatie waarmee je een rooster kunt inzien. Wil je een game op een smartwatch spelen? Of het nationale en regionale nieuws snel kunnen inzien op je telefoon? Allemaal geen probleem voor een professionele app-ontwikkelaar. Onze apps draaien op alle platforms en zijn slim, innovatief en gebruiksvriendelijk. Leg je vraag dus bij ons neer en wij helpen je met de ontwikkeling van de app die al jouw vragen en wensen beantwoordt!

Egeniq is de app ontwikkelaar Gent, wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op om demogelijkheden te bespreken.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Technische mogelijkheden

Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Zo bouwen we webapps, maar ook native apps en backend-omgevingen voor bijvoorbeeld webshops. En daar waar nodig, bouwen we koppelingen tussen de verschillende oplossingen. Een app ontwikkelaar Gent is op de hoogte van de technische mogelijkheden, zodat jouw app probleemloos en volledig functioneert. We maken gebruik van een zogenaamde “shared architecture”. Dit houdt in dat we tijdens de ontwikkeling slim gebruik maken van de ontwikkeltijd en resources. Anders gezegd: door deze slimme aanpak doen we vrijwel geen dingen dubbel en ontwikkelen we op die manier apps die zowel op iOS als Android draaien. Natuurlijk mag je van ons ook verwachten dat we je technische ondersteuning bieden. We willen je met onze technische kennis en ervaring de maximale kwaliteit en beleving bieden. Onze werkwijze kenmerkt zich door een drietal stappen: begrijpen, ontwikkelen en onderhoud & doorontwikkelen

Begrijpen

In deze fase brengen we samen in kaart wat je met je app wilt bereiken, welke boodschap je wilt communiceren en hoe je dit wilt doen. Daarbij bepalen we op welk(e) platform(s) de app moet draaien en op welk(e) device(s). We verzamelen al je wensen en eisen, hier stemmen we de voorziene technische invulling op af. We voeren in deze fase voortdurend overleg met elkaar, zodat jij straks precies krijgt wat je verwacht. De designer gaat aan de slag met het design van de app. Het succes hiervan hangt immers voor een groot deel af van de look en feel van je applicatie. In deze fase brengen we ook direct in kaart of je wensen technisch haalbaar zijn. Hierna stellen we een technisch en functioneel ontwerp op. We nemen alle besproken facetten mee, zodat het ontwerp al helemaal compleet is. Daar waar nodig stellen we het ontwerp bij op basis jouw aanvullende vragen en opmerkingen. Na jouw definitieve goedkeuring, beginnen we met de ontwikkeling van de app. In de begrijpen-fase hebben we voortdurend overleg met elkaar, zodat we zeker weten dat de app na ontwikkeling helemaal aansluit op jouw wensen en eisen.

Ontwikkelen

In deze fase starten we met de technische en functionele ontwikkeling van de app. We genereren de juiste codes, bouwen API’s en koppelen in bibliotheken. De technische implicaties zijn eerder al in kaart gebracht, waardoor de feitelijke ontwikkeling relatief snel gebeurt. We horen veel terug dat app ontwikkelaar Gent sneller ontwikkelt dan vooraf gedacht. En dat heeft alles te maken met onze slimme en efficiënte voorbereiding en werkwijze. De meeste tijd in deze fase zit in het testen van de app. Het is immers van groot belang dat de app feilloos functioneert en niet continu vastloopt. De gebruikservaring van de app moet optimaal zijn, we doen het niet voor minder. Op het moment dat de app in de App store verschijnt, dan kun je er bij ons van op aan dat deze foutloos en soepel werkt.

Onderhoud en doorontwikkelen

Uiteindelijk maken mensen met veel plezier gebruik van jouw app. Dan is het zaak om niet achterover te gaan leunen. Sterker nog: het is raadzaam om scherp te zijn op het onderhoud en de doorontwikkeling van je app. De wereld om je heen staat namelijk ook niet stil en is continu in beweging. Wij kunnen je helpen met het doorvoeren van aanpassingen en updates, zodat je app aan de verwachtingen van haar gebruikers blijft voldoen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het toevoegen van voice-functionaliteit, in lijn met het toenemend aantal voice gestuurde applicaties en programma’s. Samen met jou, zorgen we ervoor dat je app voortdurend wordt doorontwikkeld. We stellen nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden voor, zodat je onderscheidend bent en blijft!

Start een project!

Bij Egeniq zitten we aan de bovenkant van de markt. Dit heeft te maken met het uurtarief dat onze high-end developers hanteren en de tijd die er gestoken wordt in updates. Alleen op deze manier lukt het om kwaliteitsstandaarden te hanteren. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Egeniq werkt met opdrachtgevers als Pathé, RTL Nederland, Arsenal FC, Schiphol, NPO, Nederlandse Loterij en BNR nieuwsradio. Interesse? Vraag een offerte aan.