App developers zie je zelden, terwijl het beroep van ontwikkelaar veel gevraagd is. Streef je naar uitmuntende kwaliteit? Dan wordt het nog lastiger om goede mensen te vinden. In Amsterdam zie je dat er veel bureaus en freelancers actief zijn, ze concentreren zich in de hoofdstad en zijn dagelijks met het ontwikkelen van kwalitatieve software bezig. Om er te werken en in contact met elkaar te zijn. Zowel ontwikkelaars als klanten verplaatsen zich daardoor naar Amsterdam.

App development voor Android en iOS

Bij het bouwen van apps houd je rekening met de verschillende besturingssystemen. Android en iOS zijn veruit het populairst en vormen in zeker zin een duopolie als het om apps gaat. Amsterdamse app developers van Egeniq, beheersen het allebei of hebben zich gespecialiseerd.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Hoe gaan onze app developers te werk?

Vanuit Amsterdam of andere locaties, gaan onze app developers aan de slag in drie heldere stappen:

Stap 1 – Begrijpen

Wat wil je bereiken met jouw app en op welke devices maak je dit mogelijk? Door samen naar de beste oplossing te kijken, kunnen we tot een optimaal resultaat komen. Dit doen we vanuit het design en de ontwikkeling. In het begin ontdekken we of een project haalbaar is. Contact maakt het mogelijk om een helder beeld te scheppen en vanuit gedeelde intenties aan de slag te gaan.

Stap 2 – Ontwikkelen

Het aanroepen van de juiste API’s, het creëren van koppelingen en het genereren van code, zijn de belangrijkste manieren om een project te laten slagen. Door altijd een stap vooruit te denken, ontstaat er geen verstoring in het ontwikkelproces en kan er sneller geprogrammeerd worden. Als jouw app in de app store of via Google Play beschikbaar komt, gaan wij voor de hoogste beoordeling.

Stap 3 – Onderhouden en doorontwikkelen

Het doorontwikkelen en onderhouden van apps is belangrijk om succesvol te zijn. Volg ontwikkelingen in de markt door opties met voice toe te voegen, gezichtsherkenning of andere innovaties. Wil je het onderhoud of de doorontwikkeling van jouw app, liever bij een andere partij neerleggen? Dan is dat geen enkel probleem. Wij ontwikkelen software waar iedere specialist mee aan de slag kan.

Maatwerk app development op z’n Amsterdams

Door slim, vernieuwend en vooruitstrevend te zijn, kunnen wij, ongeacht het platform of apparaat, eersteklas apps maken. Zo kunnen wij voor Android en iOS een ‘shared architecture’ gebruiken, waardoor er geen dubbel werk is. Door je vooruit te helpen en onze developers op ieder moment bij het proces te betrekken, ontstaat er kwaliteit en een resultaat waar iedereen trots op kan zijn.

App developers in Amsterdam voor Android en iOS

Egeniq is ervaren in het bouwen van apps. Zo hebben we voor opdrachtgevers als Pathé, RTL Nederland, Arsenal FC, Schiphol, NPO, Nederlandse Loterij en BNR nieuwsradio gewerkt. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Daag ons uit! Op basis van jarenlange ervaring, weten wij snel of het bouwen van een app bij jullie use case past. Naast het bouwen van apps, is er gekozen voor een specialisatie in optimaliseren en uitbreiden. Dit maakt ons geliefd en verhoogt de waarde van waar wij aan werken. Op zoek naar meer info? Vraag een offerte aan.