DroidCon Berlin

Droidcon Berlin is een jaarlijkse conferentie die is gewijd aan Android-app-ontwikkeling en het bredere Android-ecosysteem. Het brengt ontwikkelaars, ontwerpers en technologie-enthousiastelingen van over de hele wereld samen om kennis uit te wisselen, inzichten te delen en de nieuwste trends en ontwikkelingen in de Android-gemeenschap te verkennen.

De conferentie biedt een divers scala aan sessies, waaronder keynote-presentaties, technische praatjes, paneldiscussies, workshops en netwerkevenementen. Experts en brancheleiders van gerenommeerde bedrijven en organisaties verzorgen informatieve sessies over onderwerpen zoals app-ontwikkeling, UX/UI-ontwerp, testen, prestatieoptimalisatie, kunstmatige intelligentie en meer.

Droidcon Berlin biedt een platform voor deelnemers om te leren van experts, waardevolle inzichten te krijgen in de beste praktijken in de branche en nieuwe tools en technologieën te ontdekken. Het biedt mogelijkheden voor netwerken en samenwerken, waardoor ontwikkelaars contact kunnen leggen met collega’s, ideeën kunnen delen en professionele relaties kunnen opbouwen.

De conferentie heeft ook een tentoonstellingsruimte waar bedrijven en startups hun producten en diensten op het gebied van Android-ontwikkeling presenteren. Deelnemers kunnen de nieuwste tools, frameworks, bibliotheken en apparaten verkennen en in gesprek gaan met exposanten om meer te weten te komen over hun aanbod en mogelijke samenwerkingen te bespreken.

Al met al dient Droidcon Berlin als een waardevolle bijeenkomst voor de Android-gemeenschap, waarbij leren, innovatie en samenwerking onder ontwikkelaars en enthousiastelingen worden gestimuleerd. Het biedt een uniek platform om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, kennis te delen en contact te leggen met gelijkgestemde individuen in de dynamische wereld van Android-app-ontwikkeling.

Begin datum:05-07-2023
Eind datum:07-07-2023
Tijd:07:30 - 16:00
Locatie: Berlijn