AWS Summit Amsterdam Conference

De AWS Summit Amsterdam is terug! Zet de datum vast voor donderdag 1 juni 2023 in de RAI in Amsterdam. Na een afwezigheid van 3 jaar zijn we verheugd om dit evenement terug te brengen en nodigen we u uit om deel te nemen.

Wat te verwachten

Tijdens dit gratis, één dag durende evenement leer je meer over het AWS-platform via breakout-sessies die een breed scala aan onderwerpen behandelen, van nieuwe services en architectuur tot prestaties en operaties. Je hebt ook de mogelijkheid om direct van Benelux-klanten te horen over hun reis naar de cloud.

Dus of je nu net begint op de cloud of een ervaren gebruiker bent, kom en leer iets nieuws op de AWS Summit Amsterdam.

AWS Gameday: F1 League 2023

AWS GameDay: F1 League 2023 is een interactieve teamgebaseerde leeroefening die is ontworpen om spelers de kans te geven hun AWS-vaardigheden te testen in een realistische, gamified, risicovrije omgeving. Het is vooral een extreem leuke manier om meer te leren over de mogelijkheden van AWS zonder de stapsgewijze instructies die worden gegeven in workshops of klassikale sessies. Als je op zoek bent naar een open-ended, veelzijdige trainingsstijl, dan is GameDay perfect voor jou.

Begin datum:01-06-2023
Eind datum:01-06-2023
Tijd:08:30 - 18:30
Locatie: Amsterdam
Prijs:-