AWS Summit Amsterdam Conference

Het AWS Summit Amsterdam is terug! Noteer de datum voor donderdag 1 juni 2023 in de RAI in Amsterdam. Na een afwezigheid van 3 jaar zijn we enthousiast om dit evenement weer terug te brengen en nodigen we je uit om deel te nemen.

Wat te verwachten

Tijdens dit gratis evenement van één dag leer je meer over het AWS-platform via breakout-sessies die een breed scala aan onderwerpen behandelen, van nieuwe services en architectuur tot prestaties en operaties. Je krijgt ook de kans om rechtstreeks van Benelux-klanten te horen over hun reis naar de cloud.

Dus of je nu net begint met de cloud of een ervaren gebruiker bent, kom en leer iets nieuws op het AWS Summit Amsterdam.

AWS Gameday: F1 League 2023

AWS GameDay: F1 League 2023 is een interactieve, op team gebaseerde leeroefening die is ontworpen om spelers in staat te stellen hun AWS-vaardigheden te testen in een realistische, gegamificeerde en risicovrije omgeving. Het is vooral een extreem leuke manier om meer te leren over de mogelijkheden van AWS, zonder de stapsgewijze instructies die in workshops of klaslokaalachtige sessies worden gegeven. Als je op zoek bent naar een open, veelzijdige trainingsstijl, dan is GameDay perfect voor jou.

Begin datum:01-06-2023
Eind datum:01-06-2023
Tijd:08:30 - 18:30
Locatie: Amsterdam
Prijs:-