Appdevcon Conference 2022

In juni 2022 organiseert Egeniq: Appdevcon, een conferentie voor en door app developers. 4 dagen lang, met developers van alle soorten, maten en app specialismen. De conferentie word dit jaar voor de eerste keer gehouden in Pathé Amsterdam-Noord

Dag 1 + 2
Allerlei specialisaties, en voor elke appdeveloper was er een schat aan waardevolle kennis te vinden. De eerste 2 dagen zijn gericht op training. De focus: beter worden, groeien. Het bijwonen van expertsessies, om zichzelf te ontwikkelen.

Dag 3
Daarna volgt de Tutorial-dag, waarin de developers hands-on aan de slag gaan in verschillende mobile app development omgevingen. Natuurlijk samen met de experts. Want door gewoon te doen, leer je het meest en word je beter. Dat weet jij vast als geen ander.

Dag 4
Op dag 4 word Appdevcon afgesloten met een conferentie in Pathé Amsterdam-Noord. Onvoorstelbaar, hoeveel verschillende technologieën, platforms en specialismen aan bod komen. Kennis delen tot het maximum: leren van peers en van experts. Alles wat je maar kunt bedenken.

Doe je ook mee in 2022?
Hebben we je helemaal verkocht? Reserveer je de datum alvast?

Begin datum:20-06-2022
Eind datum:24-06-2022
Tijd:08:00 - 18:00
Locatie: Pathe Amsterdam Noord
Prijs:Vanaf € 190,-
Plaatsen:5000
Ik wil erbij zijn
Terug naar het overzicht