Appdevcon Conference 2019

In maart 2019 organiseerde Egeniq: Appdevcon, een conferentie voor en door app developers. 4 dagen lang, met zo’n 350 developers. Van alle soorten, maten en app specialismes. De conferentie werd dit jaar voor de achtste keer gehouden, dit jaar in Pathé de Munt en Spaces in Amsterdam.

Dag 1 + 2

Allerlei specialisaties, en voor elke app developer was er een schat aan waardevolle kennis te vinden. De eerste 2 dagen waren gericht op training. De focus: beter worden, groeien. Het bijwonen van expertsessies, om zichzelf te ontwikkelen.

Dag 3

Daarna volgde de Tutorial-dag, waarin de developers hands on aan de slag gingen in verschillende mobile app development omgevingen. Natuurlijk samen met de experts. Want door gewoon te doen, leer je het meest en word je beter. Dat weet jij vast als geen ander.

Dag 4

Op dag 4 werd Appdevcon afgesloten met een conferentie in Pathé de Munt. Onvoorstelbaar, hoeveel verschillende technologieën, platforms en specialismen aan bod kwamen. Kennis delen tot de max: leren van peers en van experts. Alles wat je maar kunt bedenken: van cacheable backend applicaties ontwikkelen tot het ontwerpen van lean abstractions en alles er tussenin.

Doe je ook mee in 2020?

Natuurlijk baal je ervan dat je dit jaar de Appdevcon gemist hebt. Maar er is goed nieuws. In 2020 komen we weer terug. De negende verjaardag! Dat belooft een mooi feestje te worden. Reserveer je de datum alvast?

Begin datum:11-03-2019
Eind datum:15-03-2019
Tijd:10:00 - 23:59
Locatie: Pathé de Munt
Prijs:Vanaf € 190,-