Rianne Boortman Egeniq

Iedereen bij Egeniq heeft zijn of haar specialiteit en dat is juist de kracht van Egeniq. Samen weten we super veel van heel veel verschillende dingen rondom veel verschillende soorten applicaties.

Heb je een probleem? Rianne is dol op puzzels. En met dit logisch inzicht puzzelt ze voor alle problemen een oplossing. Perfect, voor een QA specialist.

Hoe is het om voor Egeniq te werken?

Een kleine 3 jaar geleden ben ik als QA begonnen bij Egeniq. Voor mij was vooral het thuiswerken doorslaggevend om hier te komen werken. Mijn ouders waren net naar Frankrijk verhuisd. Door de vrijheid van mijn eigen werkplek bepalen, kan ik zonder problemen een weekje of zelfs een paar maanden bij mijn ouders zijn. Want alleen goed internet is een vereiste en voor de rest maakt de locatie van werken allemaal niet uit.

Maar het thuiswerken heeft meer voordelen. Geen reistijd, altijd thuis om pakketjes te ontvangen en privé- en werktijd zijn makkelijker te combineren. Dit geeft mij nog meer vrijheid en vrije tijd, terwijl ik wel gewoon 40 uur per week kan werken.

Het allerleukste aan QA zijn, is toch wel het vinden van bugs! Regelmatig zit ik bij stand ups heel blij te vertellen wat ik nu weer gevonden heb. Of de developers er altijd zo blij mee zijn… Maar voor mij maakt het iedere keer weer mijn dag!

Ook vind ik het superleuk om samen met alle Egeniq collega’s te werken aan gave apps. Van media apps, tot aan VVV-apps, van Corona apps, tot aan nieuws apps. Van alles en nog wat komt langs. En juist als QA bij Egeniq kom ik met veel van die verschillende apps in aanraking!

Laatst kwam de vraag: Wat was je eerste indruk toen je bij Egeniq kwam werken? Mijn antwoord: “A group of cool nerds, working on really cool stuff, liking cool and fancy devices.” En zo zie ik dat nog steeds! Iedereen bij Egeniq heeft zijn of haar specialiteit en dat is juist de kracht van Egeniq. Samen weten we super veel van heel veel verschillende dingen rondom veel verschillende soorten applicaties.

Android API iOS Smartwatch Web