Het creëren van slimme apps: dat is wat ons dagelijks drijft. Een app ontwerpen is voor ons veel meer dan een routineklus. Altijd zijn we op zoek naar de nieuwste technologieën en komen we met verfrissende ideeën. Zo ben jij écht onderscheidend met je app en is deze nog gebruiksvriendelijker. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Daag ons uit.

Onze dienstverlening gaat verder dan het ontwerpen en bouwen van een app. Voor een aantal van onze klanten zijn wij voor langere tijd een innovatiepartner. Een Egeniq-team, waaronder een QA Engineer en een Solution Architect, verdiept zich grondig in jouw website(s) en app(s). Op basis van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën doen we suggesties voor verbetering. Dat gaat van het bepalen van je strategie tot het herontwikkelen van een app. Altijd met een innovatieve blik. Want slimme oplossingen, daar houden we van.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Onze werkwijze

Wij werken via een drietrapsraket. Eerst willen we zo goed mogelijk begrijpen wat jouw behoeften zijn. Welke boodschap je wilt overbrengen – en hoe. Door je wensen glashelder te hebben, komen we tot een technische oplossing die goed én innovatief is. Omdat we volop kennis in huis hebben, weten we precies wat haalbaar is.

Hierna gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de app of website. Hierbij bouwen we opnieuw op onze ervaring en nemen we de nieuwste technologieën mee als dat bijdraagt aan een beter werkende app. Uiteraard besteden we ook ruimschoots aandacht aan het testen. Zo weten we zeker dat de app goed werkt en gebruiksvriendelijk is.

Is je app live? Dan wil je natuurlijk dat deze meegaat met de tijd en meegaat met updates op het platform. Wij helpen bij het onderhouden en ontwikkelen van al gelanceerde apps, zodat deze up-to-date en innovatief blijven.

Deze bedrijven gingen je voor

Onze klanten zijn divers: van Pathé tot FD Mediagroep en van De Efteling tot RTL. Zo hebben we als innovatiepartner van RTL een efficiënte ontwikkelmethode bedacht voor het doorontwikkelen en onderhouden van meerdere apps voor zowel Android als iOS. Hiervoor ontwierpen we een Shared Codebase: een native code voor iOS en Android, die de verschillende merken delen. Omdat ieder merk zijn eigen uitstraling heeft, kan je per app het gedrag en de huisstijl aanpassen. Ook voor het doorontwikkelen van de apps volgen we de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied en blijven we meedenken. Zo houden we onszelf scherp en bereiken en behouden we voor onze klanten een zo optimaal mogelijk resultaat.