Wat hoort bij een goede app ontwikkeling?

App ontwikkeling met eersteklas gebruiksvriendelijkheid en slimme vooruitstrevende technologie. Op ieder platform of device. Of je nu een web app nodig hebt om het rooster om door te geven, je eigen product wilt laten personaliseren via de smartwatch, of je eigen game applicatie wilt laten bouwen. Egeniq heeft een groot team aan ervaren app ontwikkelaars voor je klaar staan. En als het gaat om technische uitdagingen, dan zijn we er helemaal voor te porren. We ontwikkelen native apps, web apps, en backend oplossingen, wel of niet gekoppeld. Naast ons ontwikkelwerk bieden we ook advies en ondersteuning om onze specifieke kennis en ervaring met je te delen. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Daag ons uit!

Wat hebben we gerealiseerd? Bekijk onze klantcases.

Een eigen mobiele app met de nieuwste features

Met een eigen app verhoog je de gebruiksvriendelijkheid van je eigen organisatie. Met de nieuwste features kun je ook de interactie tussen de gebruiker en de app nog soepeler maken. De app kan worden afgestemd op de specifieke behoeften en interesses van de gebruiker. Denk aan gepersonaliseerde pushnotificaties of een gepersonaliseerde kortingscode voor een naadloze check-out ervaring. Zo optimaliseer je conversies, loyaliteit van gebruikers en je merk positionering. Een goede app ontwikkeling kan op deze manier ook een concurrentievoordeel geven vergeleken met andere bedrijven in de branche.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Ingewikkelde app ontwikkeling nodig? Zo gaan we te werk

Bij Egeniq weten dat technische uitdagingen binnen app ontwikkeling soms voor kopzorgen kunnen zorgen bij organisaties. Maar dankzij onze uitvoerige expertise en ons verlangen om onze kennis te delen, zijn we ervan overtuigd dat we de juiste partner zijn om deze uitdagingen aan te gaan. Of het nu gaat om een native app met complexe functionaliteiten, een web app met integraties van verschillende systemen of een voice-gestuurde Google Assistant app, onze engineers staan voor je klaar. Ons team is niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps, maar ook in het bieden van advies en consultancy op het gebied van de app ontwikkeling. Samen kijken we naar de beste oplossingen voor je specifieke situatie en zorgen we ervoor dat de ontwikkeling van de app vlekkeloos verloopt.

Samenwerking met klanten tijdens het ontwikkelingsproces

Bij Egeniq geloven we in een fijne en transparante samenwerking met onze klanten tijdens een app ontwikkelingsproces. Onze engineers hechten veel waarde aan het nauw samenwerken om tot de beste resultaten te komen. Tijdens het ontwikkelingsproces zorgen we ervoor dat onze klanten op de hoogte blijven van de voortgang en dat er ruimte is voor feedback en suggesties. Op die manier kunnen we snel schakelen en eventuele aanpassingen doorvoeren om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze klanten te betrekken bij het proces en hen inzicht te geven in de verschillende stappen die we nemen om tot de uiteindelijke app te komen. Door deze werkwijze kunnen we garanderen dat het eindresultaat aan hoge verwachtingen voldoet, en dat we samen tot een succesvolle app komen.

Onze ervaring en expertise

De hoogwaardige expertise is ook goed te zien in onze diverse casussen. Met trots laten we de succesvolle apps zien die we hebben ontwikkeld. Zo hebben we 8 NPO Radio apps ontwikkeld vanuit één gedeelde codebase. Daarnaast hebben we voor RTL Nieuws verschillende toonaangevende apps ontwikkeld, waaronder RTL Nieuws, RTLZ, RTL Boulevard, Bright en VTBL.

Door onze ervaring en expertise zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten en hun gebruikers. Onze focus op kwaliteit en gebruikerservaring zorgt ervoor dat onze apps niet alleen functioneel zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en intuïtief. Dit wordt bevestigd door de vele positieve feedback die we ontvangen van onze klanten en hun gebruikers. Ook na de lancering van de app blijven we onze klanten ondersteunen en helpen we hen bij het optimaliseren van de app en het doorvoeren van updates. Bij Egeniq zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige app oplossingen en het bieden van de best mogelijke app ontwikkeling.

Neem contact op voor je technische oplossing

Onder de indruk van de kennis, kunde en ervaring van onze app ontwikkeling en engineers team? En wil je ook een app laten ontwikkelen die aansluit bij je wensen en de behoeften van je doelgroep? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking met onze engineers. Tijdens deze kennismaking kunnen we samen de mogelijkheden voor je app bespreken en laten zien hoe we van jouw creatieve idee en ondernemersplannen een succesvolle app kunnen maken. Neem vandaag nog contact met onze engineers en maak een afspraak.

Contact

Benieuwd wat onze professionele app ontwikkelaars voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We gaan graag met je om tafel!