Het ontwikkelen van een app kost geld. Dit komt meestal uit tussen de € 5.000 en € 250.000. Dit is afhankelijk van wie je inschakelt en wat er precies gebouwd wordt. Egeniq zit aan de bovenkant van deze markt. Door vooraf een budget te stellen is het mogelijk om meer zekerheid te creëren als het om de ontwikkelingskosten gaat. Zo kun je een budget incalculeren en is dit te verantwoorden naar de rest van jouw organisatie.

Om uit te rekenen wat het kost, maak je onderscheid op het gebied van:

Systemen waarmee gewerkt wordt
Bij het creëren van een app, onderzoeken we welke systemen het best bij de gewenste oplossing passen. Gaat het om een app die zowel via Android als iOS te gebruiken is? Welke integraties worden er gemaakt? Wordt er een betaalsysteem gebruikt? Welke API wordt er gebruikt? Zijn er specifieke features die gebouwd moeten worden?

Aantal pagina’s binnen een app
Bij het aantal pagina’s van een app hoort een bepaalde werklast. Door vooraf in te schatten welke pagina’s er gebouwd worden, is er nauwkeurig te berekenen wat het bouwen van een app kost.

Vereisten voor het design
Het ontwerpen van een app brengt manuren met zich mee. Kies je voor een standaard template? Ga je voor maatwerk? Op basis van de vereisten, kan er berekend worden hoeveel uren dit met zich meebrengt en wordt op basis daarvan een offerte uitgebracht.

Complexiteit
Het bouwen van apps brengt een bepaalde complexiteit met zich mee. Zijn de functionaliteiten van jouw app al eerder gebouwd of gaat het om features die volledig nieuw zijn? Ook de complexiteit wordt meegenomen in een offerte.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Kosten app ontwikkelen terugrekenen naar uurtarief en manuren

Door een aanvraag terug te rekenen naar het aantal manuren en uurtarief, kan er inzicht worden gegeven in wat het gaat kosten. Egeniq vindt het belangrijk dat er vergeleken wordt bij andere partijen, zodat je zelf kunt beslissen welk aanbod past. Ook ontdek je waarop wij onderscheidend zijn en beslis je op basis daarvan of onze werkwijze past.

App laten ontwikkelen door Egeniq en het kostenplaatje

Bij Egeniq zitten we aan de bovenkant van de markt. Dit heeft te maken met het uurtarief dat onze high-end developers hanteren en de tijd die er gestoken wordt in updates. Alleen op deze manier lukt het om kwaliteitsstandaarden te hanteren. Egeniq werkt met opdrachtgevers als Pathé, RTL Nederland, Arsenal FC, Schiphol, NPO, Nederlandse Loterij en BNR nieuwsradio. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Daag ons uit!