Een app ontwikkelaar voor iOS en Android gezocht? Kies voor Egeniq! Wij ontwikkelen eersteklas apps, zijn vooruitstrevend en vernieuwend. Heb je een nieuwe backend voor je app nodig of een volledige native app, zodat roosters kunnen worden doorgegeven? Of je nu een MKB+, grotere organisatie of multinational bent, wij staan voor je klaar! Onze high end apps maken wij voor ieder platform of device. Lees snel verder en ontdek wat wij als app ontwikkelaar voor iOS en Android voor je kunnen betekenen.

App ontwikkelaar voor iOS en Android:
meer dan alleen ontwikkelen

Als app ontwikkelaar voor iOS en Android kunnen onze ontwikkelaars een native app voor je creëren. Hierbij maken we Android en iOS apart. Doordat we met een shared architecture werken, doen we geen dubbel werk. Maar wij doen meer dan alleen ontwikkelen. Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Wij voorzien je ook van advies en geven ondersteuning. Zo zorgen we ervoor dat jouw app nog beter wordt en jouw onderneming vooruit komt.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Werkwijze

Kies je voor de specialisten van Egeniq als jouw app ontwikkelaar voor iOS en Android, dan maak je ook kennis met onze unieke werkwijze. Wij werken in een aantal handige stappen. Hierdoor kunnen wij je een zo optimaal mogelijk eindresultaat garanderen. Wij gaan altijd te werk middels de volgende stappen:

1. Begrijpen

Als eerste bekijken we wat je wilt bereiken en welke boodschap je wilt communiceren. Ook worden je wensen uitgebreid besproken. Aan de hand daarvan bedenken we de beste technische oplossing voor jou. Wij blijven continu met je in gesprek. Daardoor kunnen we jouw product perfectioneren. Een enorm belangrijk onderdeel van onze samenwerking. Vervolgens gaan we aan de slag met het samenstellen van een ontwerp dat aan alle eisen voldoet.

2. Ontwikkelen

Tijdens de ontwikkelfase houden we ons bezig met zowel complexe als minder complexe punten. We denken altijd een stap vooruit, waardoor het ontwikkelproces van jouw app ook een stuk sneller verloopt. We houden ons het meest bezig met het testen van de app. Dit neemt veel tijd in beslag. Zo weten we zeker dat jouw app optimaal werkt en het grote publiek hier goed mee uit de voeten kan. Wij leggen de lat hoog en gaan altijd voor de hoogste beoordeling in de appstore.

3. Onderhouden en ontwikkelen

Jouw app is al een tijdje verkrijgbaar in de appstore en wordt veel gedownload. Wat nu? Dan laat je jouw app doorontwikkelen natuurlijk! Wij kunnen zorgen voor aanpassingen en updates in je app. We kunnen samen met jou bekijken welke nieuwe mogelijkheden eraan komen en deze verder onderzoeken. Zo zorgen we ervoor dat je je met jouw app blijft onderscheiden. En daar houden we van! Liever zelf je app doorontwikkelen of bij een ander onderbrengen? Ook dat is mogelijk. Wij hebben geen lock-ins, omdat wij willen dat jouw app optimaal functioneert.

App ontwikkelaar voor iOS en Android inzetten?
Vraag nu een offerte aan!

App ontwikkelaar voor iOS en Android kiezen en enthousiast over Egeniq? Vraag dan nu een offerte aan of maak meteen een afspraak met ons! Vul in voor wat voor platform/systeem je een app wilt laten ontwerpen, wat jouw budget is en waar je specifiek naar op zoek bent. Aan de hand daarvan kunnen wij een heldere offerte opstellen. Je kunt ook een afspraak met ons maken als je alleen meer informatie wilt ontvangen. Tevens kun je een afspraak maken voor zowel meer informatie als een prijsindicatie. Zo is meteen duidelijk wat wij als ontwikkelaars voor je kunnen betekenen en voor welke prijs. Kies ook voor Egeniq als jouw app ontwikkelaar voor iOS en Android en ga voor het beste resultaat!