Het gebruik van apps op mobiele telefoons en tablets wordt steeds populairder. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om naast een website en social media ook een app toe te voegen aan hun kanalen. Bedrijven hopen zo beter in contact te staan met hun doelgroep en proberen hiermee ook een grotere naamsbekendheid te creëren. Al deze bedrijven willen dus graag een app, maar zij kunnen deze app zelf meestal niet opzetten. Hiervoor wordt dan ook de hulp ingeschakeld van een app ontwikkelaar Utrecht zoals Egeniq. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Daag ons uit!

Egeniq is specialist in het bouwen van allerlei verschillende soorten apps. Wil je meer weten over onze diensten, of wil je een app laten maken? Vul het formulier in op de contact pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is belangrijk?

Wanneer je als bedrijf ervoor kiest om te gaan werken met een app, dan is het belangrijk om te beslissen wat het doel wordt van de app. Is de app bijvoorbeeld bedoeld om mensen bepaalde zaken te laten regelen of is de app juist in te zetten voor allerlei verschillende doeleinden? Wat wil je bereiken en welke boodschap wil je overbrengen naar jouw doelgroep? Het is dus goed om vooraf een strategie te bepalen. Wij van Egeniq, de app ontwikkelaar Utrecht, helpen je hier graag mee door ons te verdiepen in jouw bedrijf. Met onze kennis en praktijkervaring kijken wij met je mee naar hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen door middel van een applicatie.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Wat moet er allemaal gebeuren?

Tijdens het ontwikkelen van de app voor jouw bedrijf zal Egeniq contact onderhouden met jou om er op deze manier achter te komen wat nu precies de wensen en eisen zijn voor de te bouwen applicatie. Het bouwen van een app is een proces wat jij en het team app-ontwikkelaars samen doen. Wij vinden contact daarom ontzettend belangrijk en het staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn van mening dat alleen door ons te verdiepen in het gehele bedrijfsproces waarvoor de app bedoeld, een applicatie ontwikkeld kan worden die boven alle verwachtingen uitstijgt. Vanaf de eerste kleine stapjes in de vormgeving tot het uiteindelijk monitoren van het app-gebruik, betrekken wij jou overal bij omdat alleen zo een product ontwikkeld kan worden dat aansluit op al jouw wensen en doelstellingen.

Egeniq neemt de tijd om erachter te komen wat je verwacht van een app ontwikkelaar Utrecht. Om vervolgens de best mogelijke applicatie te ontwikkelen waar je jaren plezier van hebt. Vul het formulier in op de contact pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Technische aspect

API’s aanspreken, codes genereren, applicaties koppelen, het klinkt allemaal ontzettend ingewikkeld voor veel mensen. Deze technische zaken komen kijken bij het ontwikkelen van een app voor jouw bedrijf en zijn zeker niet altijd makkelijk. Onze app-ontwikkelaars beschikken over de juiste technische achtergrond en kennis waardoor zij precies weten welke technische zaken er nodig zijn bij het ontwikkelen van de juiste app. Ook door hun ervaring kunnen zij een app ontwikkelen met allerlei technische snufjes. Is er toch nog iets wat niet goed werkt of wil jij dat er nog zaken toegevoegd of aangepast worden? Dat is uiteraard geen probleem, wij werken net zo lang aan jouw app tot jij helemaal tevreden bent. Ook wanneer de app in de lucht is blijven onze specialisten betrokken. Zij kunnen dan indien nodig nog wat dingen aanpassen om te zorgen dat de app voor jouw bedrijf zo goed mogelijk functioneert.

Blijven testen

Wanneer de app dan eindelijk de lucht in gaat voor het publiek, wil je uiteraard niet dat er nog iets mis gaat of dat de app crasht. Dit is dan ook de reden waarom de specialisten van Egeniq de app voorafgaand aan de lancering meerdere malen zullen testen. Tussendoor zullen wij aanpassingen doen om de app zo goed en efficiënt mogelijk te laten werken. Egeniq, de app ontwikkelaar Utrecht loopt voor op innovatie en beschikt over onderscheidende technieken. Zo kunnen wij de app voor jouw bedrijf nog specialer maken zodat jouw klanten versteld zullen staan van het resultaat.

De professionals van Egeniq, de app ontwikkelaar Utrecht, blijven net zo lang werken tot de ontwikkelde app geheel naar wens functioneert. Vul het formulier in op de contact pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Beveiligde app

Tot slot zijn er nog een aantal zaken omtrent de beveiliging die meegenomen moeten worden in het ontwikkelen van een app. Eén van deze aspecten is de privacy. De wet rondom privacy bevat strenge richtlijnen over hoe om te gaan met gegevens van bezoekers en klanten. Het is daarom ook van belang dat jouw app voldoet aan deze richtlijnen, om zo conflicten en hoge boetes voorkomen kunnen worden.

De ontwikkelaars van Egeniq zijn altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving rondom de privacy en zullen dan ook zorgen dat jouw app te allen tijde voldoet aan de richtlijnen. Daarnaast is er nog een aandachtspunt omtrent de veiligheid van de app, namelijk de mogelijkheden tot betaling. Veel apps bevatten ook betaalmogelijkheden binnen de app. Het is belangrijk dat deze betaalopties veilig zijn en geen risico’s kunnen vormen voor klanten en bezoekers. Het is dan ook belangrijk om dit aandachtspunt goed te testen in de testfases van de app. Bij zowel de beveiliging rondom privacy als de beveiliging rondom betalingen en andere zaken van de app, is het altijd goed om rekening te houden met de aanbieders van de apps. Je hebt namelijk twee aanbieders, Apple en Android. Zij hanteren beide andere richtlijnen en eisen waarmee rekening gehouden moet worden. De specialisten van Egeniq, de app ontwikkelaar Utrecht, zijn op de hoogte van de regelgeving en zullen met deze regels rekening houden bij het ontwikkelen van de app voor jouw bedrijf.

Wil je weten wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Heb je vragen over het bepalen van een strategie of wil je sparren en brainstormen met een van onze specialisten? Neem dan via contact met ons op. Wij kijken en denken graag met je mee over hoe we jouw bedrijf naar een hoger level kunnen tillen. Contact opnemen met de app ontwikkelaar Utrecht is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

Start een project!

Benieuwd wat onze professionele app ontwikkelaars voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag een offerte of neem via het onderstaande formulier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We gaan graag met je om tafel!