We zijn allemaal op de hoogte van de kracht en mogelijkheden van het internet. Het draait echter meer en meer om intelligente apps, die je op alle mogelijke devices kunt ontsluiten. Apps worden steeds slimmer, gebruiksvriendelijker en interactiever. Een app ontwikkelaar Haarlem begrijpt dit en deelt haar ruime praktijkervaring en kennis graag met je. Zo kom jij aan de app die volledig aansluit op jouw wensen en die van de gebruikers, op elk platform.

De werkwijze van de app ontwikkelaar Haarlem

De werkwijze waarop we een app ontwikkelen, is gebaseerd op een aantal pijlers. Zo kijken we naar de best passende diensten om tot het gewenste eindresultaat te komen. Wil je dat wij het gehele ontwikkelproces uit handen nemen, of staan we jouw eigen ontwikkelteam bij? Het kan allemaal bij app ontwikkelaar Haarlem. We werken zelfs regelmatig samen met andere app ontwikkelaars, door kennisdeling kom je immers tot de beste resultaten. Hierbij zoeken we continu naar de nieuwste technologieën voor de technische invulling van de app. Een belangrijke technologie van dit moment is bijvoorbeeld voice command. Het landschap is meer en meer aan het verschuiven van typen naar praten. Want waarom zou je überhaupt nog een RSI-vinger riskeren? En naast de ontwikkeling van apps, bieden we ook consultancy-diensten en architecturen aan.

Wij denken graag met je mee om tot een complete en volledig functionerende oplossing te komen. Ben je benieuwd wat wij kunnen met jouw idee, probleem of uitdaging? Wil je weten of onze professionals een app kunnen maken die jou verder helpt? Neem dan via onderstaand formulier contact op met één van onze app ontwikkelaars.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Delen van kennis en ervaring

Kennis moet je delen, niet voor je houden. Dat is de stellige overtuiging van app ontwikkelaar Haarlem. Onze kennis en ervaring zetten we in om slimme, vernieuwende apps te maken, die op alle mogelijke platformen draaien. We hebben bijvoorbeeld apps gebouwd voor het inzien van roosters, het spelen van spelletjes op een smartwatch, het bekijken van het laatste nieuws en voor het doen van online betalingen. Met onze kennis en kunde helpen we jou aan het beste resultaat, aangevuld met advies en begeleiding. En we zijn pas tevreden als jij 100% tevreden bent. We werken veelal op basis van een zogenaamde “shared architecture”. Dit houdt in dat we veel werkzaamheden eenmalig uitvoeren, waarna we een app op zowel iOS als Android kunnen ontsluiten. Met andere woorden: we werken slim, efficiënt zonder te veel werk dubbel te hoeven doen. Om tot het gewenste resultaat te komen, werken we bij app ontwikkelaar Haarlem volgens de drie fases begrijpen, ontwikkeling en onderhoud & doorontwikkeling.

Fase begrijpen

In de fase begrijpen brengen we in kaart wat je zoal wilt bereiken, met welke boodschap je dit wilt doen en hoe. We bepalen op welke apparaten dit dient te gebeuren en wat jouw specifieke wensen en verwachtingen zijn. In navolging van deze stappen, leggen we vast welke technische oplossing hierbij past. In deze fase hebben we continu overleg met elkaar, zodat we uiteindelijk het gewenste product kunnen opleveren. In deze fase is er ook contact met onze designer, die zich bezighoudt met de look&feel van de app. Het succes van een app is immers in grote mate afhankelijk van het design. We nemen hierbij wel continu de technische haalbaarheid in ogenschouw. Mocht iets onverhoopt niet haalbaar zijn, dan geven we dit in deze fase al aan. Uiteindelijk bieden we een eerste ontwerp aan, wat realistisch en technisch uit te werken is. Jij kunt jouw eventuele op- en aanmerkingen inbrengen, op basis waarvan we het ontwerp aanpassen. Als je tevreden bent, dan gaan we over tot de ontwikkelfase.

Fase ontwikkelen

In de tweede fase starten we met de ontwikkeling van je app. Hierbij kun je denken aan het genereren van code’s, API-integratie en het laden van bibliotheken. De ontwikkelfase gaat relatief snel, aangezien we in de fase begrijpen al veel voorbereidend werk hebben getroffen. We komen dus niet voor complexe verrassingen te staan. App ontwikkelaar Haarlem besteedt in deze fase relatief de meeste tijd aan het testen van de app. We willen er immers zeker van zijn dat de app volledig functioneert. Een goede gebruikerservaring is van het grootste belang voor het succes van de app. Wat ons betreft mag de app pas aangeboden worden in de app-store zodra deze technisch en functioneel 100% voldoet.

Fase onderhoud & doorontwikkeling

Zodra de app op de markt verschijnt en wordt gebruikt, lijkt het werk gedaan. Maar niets is minder waar! Het is namelijk van belang dat je ook na de release de app blijft onderhouden en doorontwikkelen. De wereld en wensen en verwachtingen veranderen continu. Zo kun je denken aan updates die nodig zijn om bepaalde functionaliteiten te kunnen blijven bieden. Of je kunt nieuwe technologie / functionaliteiten aan de app toevoegen die het gebruiksgemak verder verhogen. App ontwikkelaar Haarlem houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en denkt met je mee in de doorontwikkeling van je producten. En als je dit liever allemaal zelf doet? Geen probleem, we dragen de app-codes aan je over zodat je zelf het onderhoud en de doorontwikkeling kunt uitvoeren.

Wil je graag meer informatie over het laten ontwikkelen van een app? Stoei je met een probleem en zoek je de oplossing in een app? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij denken graag met je mee en ontwikkelen een app oplossing die geheel aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Start een project!

Bij Egeniq zitten we aan de bovenkant van de markt. Dit heeft te maken met het uurtarief dat onze high-end developers hanteren en de tijd die er gestoken wordt in updates. Alleen op deze manier lukt het om kwaliteitsstandaarden te hanteren. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Egeniq werkt met opdrachtgevers als Pathé, RTL Nederland, Arsenal FC, Schiphol, NPO, Nederlandse Loterij en BNR nieuwsradio. Interesse? Vraag een offerte aan.