Ben jij op zoek naar een eersteklas, full-service app ontwikkelaar? Dan ben je bij Egeniq, de App ontwikkelaar Breda, aan het juiste adres. Het maakt niet uit voor welk platform of device jij jouw app wilt laten maken, wij zorgen voor slimme, hoogwaardige, vernieuwende en vooruitstrevende app technologie waarbij kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Wij bouwen high end apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Daag ons uit!

Je kunt bij Egeniq dan ook terecht voor het laten ontwikkelen van apps voor iOS, Android en backend/web apps. Zo maken wij voor klanten native apps met een iOS én een Android besturingssysteem en deze kun je dan al dan niet gekoppeld gebruiken. Het lijkt misschien wel of we deze werkzaamheden dubbel doen, maar in werkelijkheid is het verre daarvan. Buiten het feit dat wij een app ontwikkelaar zijn, zijn wij ook specialist op het gebied van backend en geven naast het ontwikkelen ook alle benodigde ondersteuning en advies.

App development of ontwikkeling

Applicatieontwikkeling is het gehele proces, ofwel de volledige opeenvolging van de fasen van groei en ontwikkeling. Denk hierbij aan de vorming, het bouwen van de software tot de uiteindelijke totstandkoming en ingebruikname van de app.

Marketingafdelingen en marketingbedrijven onderzoeken en vergaren informatie over consumenten behoeftes met betrekking tot het internet en het softwaregebruik. De applicatieontwikkelaar gebruikt deze gegevens om aan de hand hiervan apps te ontwikkelen. Maar om een goede en werkzame app te ontwikkelen is nauwe samenwerking met klant, ontwerper en designer het allerbelangrijkste. Want alleen samen kunnen we de juiste app of website bouwen. App ontwikkelaar Breda kan een breed scala aan diensten bieden en heeft inmiddels al meer dan tien jaar de nodige knowhow op het gebied van app ontwikkeling.

Je kunt vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier met Egeniq, de App ontwikkelaar Breda voor het maken van een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen bekijken wat voor een moois wij voor jou kunnen maken!

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Wat doen we bij Egeniq?

Wanneer jij wilt gaan samenwerken met app ontwikkelaar Breda, dan willen wij jou eerst beter leren kennen en hierdoor begrijpen wat jij wilt laten maken. Wil je een app laten ontwikkelen of ga je voor een responsive website? Moeten we ook de achterkant van de website-applicatie bouwen? Om antwoord te krijgen op dergelijke vragen gaan we met jou en het team van Egeniq veelvuldig overleggen zodat we jouw wensen, maar ook jouw eisen duidelijk krijgen. We beginnen bij het begin; de boodschap. Welke boodschap wil jij kenbaar maken met jouw app? Hoe wil je die boodschap kenbaar maken en wat is jouw idee hierbij? Wat zijn hiervan de sterke punten en welke verbeterpunten zijn er? Het team van Egeniq denkt op alle fronten met je mee om zo voor jouw idee de beste technische oplossing te vinden waarbij we uiteindelijk uitkomen bij een optimaal applicatie concept. Om ervoor te zorgen dat jouw concept (app of website) de juiste uitstraling heeft werken we vanaf het begin ook samen met de designer. Want uitstraling van een app of website is heel belangrijk. Omdat wij inmiddels al heel wat jaren ervaring hebben met het ontwikkelen van apps en responsive websites, weten wij als geen ander welke technische kennis bij ons haalbaar is. Wij kunnen dan ook in deze beginfase al heel goed inschatten wat de mogelijkheden zijn.

Vanaf het begin samenwerken op alle facetten scheelt later tijd en is kostenbesparend! Wil jij samen met ons een app of website maken? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier.

De ontwikkelingsfase

Wanneer we alle aandachtspunten in kaart hebben start de ontwikkelingsfase. Dan gaan we API’s (Application Programming Interface) aanspreken om zo programma’s met elkaar te laten communiceren. We gaan codes genereren en gegevens inkloppen. Omdat we precies weten wat jij als klant wilt, duurt deze ontwikkelingsfase minder lang dan je zou verwachten. Het blijkt dan ook dat de meeste tijd wordt gebruikt aan het testen van de app of de website. Wij, van app ontwikkelaar Breda, willen namelijk dat jouw app of website het doet zoals jij wilt dat deze het doet. Wanneer jouw app of website voor iedereen in de store verkrijgbaar is, moet deze vanzelfsprekend goed werken. We kunnen het ons, gezien onze reputatie, niet veroorloven om een app of website te installeren die zou kunnen crashen.

Een breed programma van diensten bij App ontwikkelaar Breda

Bij app ontwikkelaar Breda bieden we een breed programma van diensten aan die allemaal betrekking hebben op softwareontwikkeling. Wij zijn één van de meest gespecialiseerde bedrijven in ontwikkeling van mobile Apps voor iOS, Android en Web apps. Wij denken alleen in maatwerkoplossingen en zorgen voor de juiste koppelingen tussen de systemen. Wij zijn daarnaast altijd op zoek naar creatieve oplossingen voor elk probleem.

Dankzij onze jarenlange kennis en inzichten in de allernieuwste technologieën kunnen wij jou altijd advies geven bij het kiezen voor de juiste oplossing bij jouw bedrijf. Wil je meer weten over het bouwen van een app? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Start een project!

Benieuwd wat onze professionele app ontwikkelaars voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag een offerte aan of neem dan via onderstaand formulier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We gaan graag met je om tafel!