Johan Kool Egeniq

Samenwerken met collega’s met dezelfde passie voor geweldig werkende, goed presterende en gestroomlijnde apps, is erg motiverend. Het geeft veel voldoening om onze apps tot leven te zien komen.

Johan is één van de eerste Egeniq iOS developers. Met zijn staat van dienst, rust en inzicht is hij erg goed in staat om de meest complexe vraagstukken op te lossen voor iOS apps.

Hoe is het om voor Egeniq te werken?

Bij Egeniq werken we meestal in kleine teams waar één of twee developers werken aan een iOS app, een Android app, de website en of de API. Natuurlijk werk je dan ook samen met productmanagers, designers, QA-ers en een projectmanager. Dit geeft lekker veel vrijheid in je werkwijze, terwijl je ook nog input van collega’s krijgt, door middel van code reviews, dev meetups, Slack kanalen en lunch lectures van collega’s. Samenwerken met collega’s met dezelfde passie voor geweldig werkende, goed presterende en gestroomlijnde apps, is erg motiverend. Het geeft veel voldoening om onze apps tot leven te zien komen.

Werken voor een klein bedrijf betekent dat je al je collega’s goed kent. Het betekent ook dat er geen bureaucratische systemen en zeurende managers zijn die je tijd verdoen. Vanuit huis werken heeft ook het voordeel dat je meer controle over je werk-privé balans hebt en met de co-working dagen spreek je nog genoeg met je collega’s.

Apple TV iOS Smartwatch