Leestijd: 4 minuten

Met gepaste trots kunnen we melden dat Egeniq recent lid is geworden van de Dutch Digital Agencies (DDA), de branchevereniging en kennisorganisatie van digitale ondernemers. De creatie van slimme, interactieve apps krijgt nu nog meer verdiende aandacht! We zijn er trots op, om samen met de andere aangesloten leden de Nederlandse digitale industrie te mogen vertegenwoordigen.

DDA biedt ons een perfecte mogelijkheid om samen met de andere leden kennis en ervaringen uit te wisselen via (digitale) kennissessies, evenementen en andere platforms. Egeniq kijkt er naar uit om op deze manier een bijdrage te mogen leveren aan de verdere professionalisering van digitaal Nederland.

Wie is DDA?

Digitale Bureaus zijn continu bezig met verandering en het anticiperen op het veranderende technologische landschap. Hierdoor lopen ze vaak voorop als het gaat om het aanbieden van de juiste innoverende en creatieve oplossingen richting hun opdrachtgevers.

Dutch Digital Agencies is in 2002 opgericht en brengt toonaangevende digitale bureaus bij elkaar. Door kennisdeling tussen de leden en met externe belanghebbenden en geïnteresseerden, proberen we digitaal Nederland te inspireren en te verrijken. Op die manier willen we de technologische industrie naar een hoger plan te tillen. Door dingen te proberen, met originele ideeën te komen en jonge enthousiaste mensen aan ons te verbinden, willen we continu het verschil maken.

Leden DDA

In lijn met de groeiende digitale wereld, kent Nederland steeds meer digitale bureaus. De gemeenschappelijke factor van al deze bureaus is dat ze allemaal digitale producten bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden. Met andere woorden: er wordt iets gebouwd wat ook in de praktijk wordt gebruikt. De DDA-leden zijn dus geen advies-clubs of marketingbureaus. De producten van onze leden worden in tal van branches en bedrijfstakken gebruikt, waarbij de wensen van de eindgebruikers altijd centraal staan.

Continu is DDA op zoek naar de in het oog springende digitale bureaus, het ledental stijgt dan ook elk jaar. Ondanks (of dankzij) de Covid19-crisis groeit de digitale industrie en deze groei zal naar verwachting nog verder gaan toenemen. De leden houden zich elke dag weer bezig met het afstemmen van slimme technologieën op de veranderende wereld. Door het maken van kleine stappen richting verdere digitalisering, zien steeds meer mensen en bedrijven het nut van de inzet van technologie en innovatie.

Wie is Egeniq?

Slimme, innovatieve, vernieuwende apps maken die op alle mogelijke devices draaien en jouw communicatie-uitdagingen oplossen, dat is wat Egeniq doet. Radio luisteren op je telefoon, stemmen op je favoriete liefdeskoppel in Love Island, het nieuws volgen, betalen in de bioscoop met je telefoon, het is allemaal mogelijk gemaakt met onze apps. Al jarenlang bouwen we de mooiste oplossingen voor onze klanten in onder andere retail, media, de overheid, de reisbranche en de amusementsindustrie.

We ontwikkelen native apps, web-apps en back-end oplossingen en maken ze geschikt voor Android en iOS. Door slimme manieren van ontwikkelen en onze hoge mate van klantgerichtheid, hebben we mooie producten mogen bouwen voor onze klanten. Dit doen we altijd in drie stappen:

1. Begrijpen

Het is voor onze klanten en ons van belang om samen helder te hebben wat het doel van de oplossing is en welke boodschap op welke manier moet worden gebracht. We brengen de wensen en verwachtingen van onze klanten in kaart en ontwerpen daar de passende oplossing voor. Door het regelmatig blijven overleggen met elkaar, kunnen we waar nodig tussentijds bijsturen, zodat de klant achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook het design van de app wordt in deze fase al besproken. We maken een concept-ontwerp en leggen dit de opdrachtgever voor, waarbij we het continu toetsen op technische haalbaarheid. Als we volledige consensus hebben bereikt over het voorziene product, dan gaan we naar de volgende fase.

2. Ontwikkeling

In de eerste fase hebben we alle technische ontwerp- en design-zaken al in kaart gebracht, nu is het tijd om deze in de app te verwerken. Door de uitgebreide en gedetailleerde voorgesprekken, kan de app relatief snel worden ontwikkeld. Na afronding van het concept, wordt de app uitgebreid getest. We willen immers een stabiel en functionerend product afleveren natuurlijk. Pas nadat de app functioneel en technisch volledig voldoet, dan wordt deze in de app-stores gepubliceerd.

3. Onderhoud en doorontwikkeling

Nadat je app op de markt is en gebruikt wordt, zorgen we er samen voor dat deze verder wordt bijgeschaafd en doorontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van voice-command, in lijn met de trend van stem-gestuurde apps en programma’s. We houden onszelf continu op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, die we waar mogelijk ook in jouw producten verwerken. En je mag ook van ons verwachten dat we proactief contact zoeken, als we iets interessants voor jouw app zien langskomen. Zo helpen we je om onderscheidend te zijn en te blijven met je product. Egeniq doet overigens niet aan lock-in. Dat wil zeggen: als je het onderhoud van je app wil overnemen of ergens anders beleggen, dan is dat vanzelfsprekend geen probleem.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Nieuwsbrief

App expert worden? Laat je e-mail achter.

nederlandse loterij en egeniq
pathe thuis en egeniq
rpo and egeniq
mvw en egeniq
rtl and egeniq