Het aanbieden van een app naast een website om je doelgroep te bereiken wordt steeds populairder. Meer en meer ondernemers bieden een app aan, zodat ze altijd vindbaar zijn op alle devices. Dit zorgt voor een hogere conversieratio van de doelgroep. Egeniq is de beste app ontwikkelaar van Nederland en bouwt apps die helemaal zijn afgestemd op je onderneming en klanten. Bevinden je bedrijf en je klantenkring zich in de buurt van Eindhoven? Dan is Egeniq als app ontwikkelaar Eindhoven jouw partij!

Wat doet Egeniq?

Kort gezegd: we maken kwalitatief hoogwaardige apps voor MKB+, grotere organisaties en multi-nationals. Hoe complexer, hoe beter. Daag ons uit! Onze apps zijn vernieuwend, innovatief, slim. En ze draaien op alle denkbare devices en platformen. Met onze apps kun je je rooster bekijken, nagaan wanneer het afval wordt opgehaald, een spelletje op je telefoon spelen en nog veel meer. We maken ook backend oplossingen, bijvoorbeeld voor je eigen webshop. Egeniq heeft de vereiste kennis en ervaring om je te helpen met de ontwikkeling van je eigen app. Egeniq werkt slim, volgens de zogenaamde “shared architecture“. Dit betekent dat we slim en efficiënt native apps voor meerdere platforms bouwen. We ontwikkelen dus apps voor Android en iOS apart, maar dan slimmer en sneller. Daarbij ontwikkelen we niet alleen, we geven je ook advies en bieden ondersteuning. Met onze diensten helpen we je bedrijf vooruit!

Wil je een app laten ontwikkelen voor jouw onderneming? Vraag dan Egeniq om hulp. Vul het formulier in op de contact pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Apps op maat bouwen

Egeniq is ongeveer tien jaar geleden opgericht en heeft inmiddels voor talloze bedrijven succesvolle apps gebouwd. De apps zijn zo ontwikkeld, dat ze kunnen draaien op smartphones, tablet PC’s, laptops en overige mobiele devices. We letten tijdens de ontwikkeling van de apps specifiek op gebruiksvriendelijkheid. Enkele bedrijven die onze apps al gebruiken zijn EA Sports, FD Media Groep en RTL.

We hebben veel ervaring en expertise in huis. Dit vertaalt zich ook in de kwaliteit van de apps en de tevredenheid van onze klanten. We bouwen de app helemaal op maat, zodat deze volledig aansluit op de voorkeuren van je bedrijf en je klanten. Onze apps kenmerken zich door hun goede prestaties, veiligheid en schaalbaarheid. We gaan graag met je om de tafel, indien je benieuwd bent naar de mogelijkheden van ons als app ontwikkelaar Eindhoven.

Wil je meer weten over het laten ontwikkelen van een app? Dan ben je bij Egeniq aan het juiste adres. Wij adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Vul het formulier in op de contact pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ontwikkeling en adviesdiensten

Als je het gevoel hebt dat je website en bedrijfsapp niet aansprekend genoeg zijn, dan zijn wij je partij. Onze app ontwikkelaar Eindhoven kan je helpen met het optimaliseren van je online resultaten. Onze medewerkers beschikken over de juiste ervaring en kennis om je op weg te helpen. Uiteindelijk helpen we je om online commercieel succesvol te zijn. Naast het ontwikkelen van een app, adviseren we je ook over de mobiele strategie. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf op korte en lange termijn online succesvol is en blijft.

App ontwikkelaar Eindhoven

Veel bedrijven zoeken hun heil in het buitenland als ze een bedrijf nodig hebben om een app te ontwikkelen. Dit betekent regelmatig dat er ruis in de communicatie ontstaat. Dit leidt er weer toe dat de ontwikkelde apps niet voldoen aan de wensen van het bedrijf en dus niet effectief zijn. Dit is zonde van de tijd en kost bovendien onnodig veel geld en energie. Kies daarom voor een lokale ontwikkelaar die beschikt over de juiste expertise. Op de website van Egeniq vind je voorbeelden van apps die we de laatste jaren hebben gebouwd. We zijn trots op onze producten en onze tevreden klanten!

Kosten ontwikkeling

De ontwikkeling van een app kost grofweg tussen de € 5.000 en € 250.000. De kostenopbouw is afhankelijk van meerdere factoren. Wij van Egeniq kunnen helpen met het inzichtelijk maken van de voorziene kosten en helpen met het vaststellen van een budget. Dit budget kan helpen met het verantwoorden van de ontwikkelkosten richting de eigen organisatie. De factoren die de kostenopbouw bepalen:

  • Systemen: het is zaak om in kaart brengen welke systemen het beste aansluiten op de te bouwen oplossing. Denk bijvoorbeeld aan de ondersteuning door Android en/of iOS, systeemintegraties, de aanwezigheid van een betaalsysteem en de aanwezige API’s.
  • Design: de ontwikkeling van een app betekent dat je ook na moet denken over het design. Denk bijvoorbeeld na over de keuze tussen een standaard template of een maatwerk ontwerp. We maken op basis van de wensen een urenschatting, die een belangrijke basis vormt voor de uiteindelijke offerte.
  • Pagina’s binnen de app: Hoe meer pagina’s bij de app horen, hoe meer ontwikkel-uren dit betekent. Als we weten hoeveel pagina’s de app bevat, dan maken we op basis daarvan een nauwkeurige kosteninschatting.
  • Complexiteit: Als de app veel specifieke en nieuwe features bevat, dan verhoogt dit de complexiteit van de app. Het wordt eenvoudiger wanneer we functionaliteiten kunnen inzetten die al eerder zijn gebruikt. Met andere woorden: hoe complexer de app, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Wil jij weten wat het kost om een app te laten bouwen? Heb je al een idee van de app die je wilt hebben of wil je graag dat een professional meekijkt en samen een mooi planopzet? Vraag dan Egeniq voor een offerte via onze handige tool.

Start een project!

Benieuwd wat onze professionele app ontwikkelaars voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag een offerte aan. Of neem dan via onderstaand formulier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We gaan graag met je om tafel!