Als ervaren app ontwikkelaars begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om een app te hebben die perfect aansluit bij de behoeften van je organisatie en doelgroep. Onze ervaren app engineers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte apps voor diverse organisaties. Van net geboren start-ups tot volwassen multinationals. En van kleine app optimalisaties tot aan volledige app ontwikkeling van a tot en met z.

Het concurrentievoordeel van je eigen app

Het laten ontwikkelen van een app kan een groot concurrentievoordeel opleveren voor organisaties in verschillende sectoren. Met een app kunnen gebruikers sneller en gemakkelijker toegang krijgen tot de informatie en functies die ze nodig hebben. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit. Een app laten ontwikkelen kan ook helpen om de betrokkenheid van gebruikers te verhogen. Denk aan pushnotificaties, gepersonaliseerde content en andere functies die het gebruik van de app stimuleren. Dit kan leiden tot meer interactie met gebruikers en een grotere kans op terugkerende bezoeken.

Daarnaast kan een eigen app helpen om de interne processen van een organisatie te stroomlijnen en te automatiseren. Dit zorgt voor efficiëntere workflows en besparingen op tijd en kosten. Door de verbeterde gebruikerservaring, hogere betrokkenheid, efficiëntie en analytics kan een app bijdragen aan het succes en de groei van je organisatie.

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Technisch ingewikkeld? Onze engineers helpen

Bij Egeniq weten dat technische uitdagingen binnen app ontwikkeling soms voor kopzorgen kunnen zorgen bij organisaties. Maar dankzij onze uitvoerige expertise en ons verlangen om onze kennis te delen, zijn we ervan overtuigd dat we de juiste partner zijn om deze uitdagingen aan te gaan. Of het nu gaat om een native app met complexe functionaliteiten, een web app met integraties van verschillende systemen of een voice-gestuurde Google Assistant app, onze engineers staan voor je klaar. Ons team is niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps, maar ook in het bieden van advies en consultancy op het gebied van de app ontwikkeling. Samen kijken we naar de beste oplossingen voor je specifieke situatie en zorgen we ervoor dat de ontwikkeling van de app vlekkeloos verloopt.

Persoonlijke aandacht met een oplossing op maat

Wij geloven in een nauwe samenwerking met klanten tijdens een app ontwikkeling. Of het nu gaat om een augmented reality app, een e-commerce app of een sociale netwerk app. Egeniq app engineers staan voor je klaar. We hechten veel waarde aan een samenwerking met concrete communicatie en actieplannen, om tot de beste resultaten te komen. We houden klanten gedurende het proces op de hoogte van de voortgang, en bieden ruimte voor opmerkingen, verbeteringen en nieuwe ideeën. Op die manier kunnen we snel schakelen en eventuele aanpassingen doorvoeren om de gewenste doelen te behalen. Daarnaast betrekken we onze klanten bij het proces en geven we hen inzicht in de verschillende stappen die we nemen om tot de uiteindelijke app te komen. Zo laten we de app ontwikkeling effectief verlopen, met de beste uitkomsten.

Afgelopen projecten binnen app ontwikkeling

De ervaring en expertise van onze app engineers hebben geleid tot diverse technische en gebruiksvriendelijke oplossingen, gericht op de gewenste doelen en hoge kwaliteit service. De Boarding Pass functie in de Efteling app heeft bijvoorbeeld gezorgd voor kortere wachttijden en een verbeterde bezoekerservaring. Daarnaast hebben we bijgedragen aan de integratie van Apple Pay in de Pathé Bios app, waarmee betalen via Apple devices mogelijk werd gemaakt. Onze verschillende ontwikkelingen hebben een indrukwekkende, positieve impact op de gebruikerservaring en het bedrijfsresultaat van onze klanten. De positieve feedback van onze klanten is de kroon op ons werk, en geeft de motivatie om te blijven richten op het leveren van topkwaliteit.

Ook na de lancering staan we voor onze klanten klaar met ondersteuning en eventuele verdere optimalisaties. Een app moet natuurlijk regelmatig worden bijgewerkt. We houden daarom vaak contact, onze service blijft gegarandeerd.

Informeer bij onze app engineers

Ben je geïnteresseerd in het laten ontwikkelen van een succesvolle app voor je project of organisatie? Neem contact op met de Egeniq app engineers voor meer informatie en een vrijblijvend consult. Ons team van ervaren ontwikkelaars staat klaar om, samen met jou, de beste op maat gemaakte oplossingen neer te zetten. We hechten veel waarde aan kwaliteit en gebruikerservaring. Inclusief ondersteuning na de lancering van de app of optimalisatie. Laat ons je helpen om je organisatie of huidige app naar het volgende niveau te tillen, met innovatieve en hoogwaardige features.