Wij zijn op zoek naar een ervaren developer om ons Android team te versterken. Heb jij het idee dat je ons team nog wat kan leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! We willen graag met je van gedachten wisselen over je passie voor Android en alle andere Android producten. We zijn hiervoor op zoek naar een Android developer die de Android taal spreekt. Samen met je teamleden ga je apps ontwikkelen voor onze klanten van het begin tot het eind. Dat wordt gedaan via prototyping, validatie, implementatie, lancering en verdere iteratie. Hiermee bepaal je de richting van toekomstige Android producten.

We werken op afstand, wat betekent dat de meesten van ons vanuit huis werken. Ook hebben sommige van onze klanten iemand nodig die gedurende 1 of 2 dagen per sprint of per week ter plaatse is. Dit is een ideale combinatie voor flexibele werkuren, maar toch voldoende interactie met de klant.

Kom je het team van Egeniq versterken, dan krijg je bij ons de beschikking tot een Mac Book Pro 27” 5k display en een vaste baan. Solliciteer nu!

Met wie ga je aan de slag?

Een overzicht van ons werk

Wie zijn wij?

Egeniq is uitgegroeid van twee softwarearchitecten met een missie, naar een kennisorganisatie met meer dan 30 medewerkers die samen een enorme hoeveelheid aan ervaring in huis hebben. Het bouwen van apps voor smartphones, tablets of wearables is het zichtbare gebruikersdeel van een sterke dataketen. Mobiele technologie en innovatieve softwarearchitectuur is de basis van Egeniq. Maar ook voor advies over ontwikkeling en uitbouwen van een mobiele strategie kun je bij Egeniq gebruikmaken van alle techniek en kennis die wij in huis hebben. Met de kennis van alle medewerkers samen wordt de kennisorganisatie van Egeniq gevoed. De woorden; passie, schaalbaarheid, prestaties, veiligheid en architectuur geven een goede samenvatting weer van Egeniq!

Als professionele fanaten vinden we het heerlijk om elke dag apps te ontwikkelen van idee tot in de App Store. Bij Egeniq hebben we dan ook alles in huis om een succesvolle app te publiceren, van ontwerp tot code. Egeniq is een agile team, wat betekent dat we multidisciplinair zijn, snel en zelfstandig kunnen handelen en experimenteren. Wij hebben de drang om steeds beter worden. Omdat we steeds beter willen worden, zijn we altijd op zoek naar nieuwe frameworks en technologieën die we kunnen inzetten. Met een team dat innovatief en vernieuwend bezig is, zijn we steeds op zoek naar beter om zo de oplossing voor de vraag van onze klant(en) te vinden. Daarvoor is geen app ons te moeilijk en geen platform device ons te gek!

Bij Egeniq spreken, luisteren en ademen de werknemers mobiele technologie. Dat is ook de reden dat veel grote bedrijven graag bij ons klant zijn. Denk hierbij aan Pathé, RTL Nederland, Arsenal FC, Schiphol, NPO, Nederlandse Loterij en BNR nieuwsradio. Egeniq koppelt uitgebreide kennis met praktijkervaring waardoor de slimste apps ontstaan. Hierbij maakt het niet uit of een app wordt bediend door te typen, te praten of door beweging. Het maakt ook niet uit of de app geschikt is voor een wearable of een smartphone. Een app moet simpelweg goed werken én indruk maken.

Als dit echt is wat jij ook graag wilt doen de hele dag? Dan zoeken we jou! Solliciteer nu!

Functieomschrijving:

Wanneer je het team van Egeniq komt versterken als Android developer, ga jij het verschil maken met de apps die jij maakt bij Egeniq en leer je er ook nog elke dag iets nieuws bij. Je werkt op de plek waar jij je het prettigst voelt. Om je werk goed uit te kunnen voeren werk je met de Gadget Kit; het MacBook Pro, 27”5k Display en alle devices die je nodig hebt om voor de klanten van Egeniq apps te kunnen maken.

Sta jij op met Android en is jouw dag niet geslaagd als je niet minstens één keer kon lachen om iets wat je kan verbeteren met een Android app? Dan denken we daar alvast hetzelfde over. Je bent een software engineer en geen programmeur en je begrijpt waarom dit een belangrijk verschil is. Je maakt gave dingen, waar je trots op bent. De kennis die je in huis hebt, deel je graag met anderen, maar je leert ook graag van anderen. Met vragen over Android kunnen we bij jou terecht. Het is niet meer dan normaal dat minstens één programmeertaal geen enkel geheim voor je heeft. Daarom heb je een opleiding IT of Computerwetenschappen voltooid. Je bent getalenteerd, maar vooral gepassioneerd, met name voor het programmeren.

Jouw kwaliteiten:

Jij vindt het, net als de rest van ons team, belangrijk dat onze dienstverlening continu verbetert. Daarom ben en blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je zoekt ook regelmatig verbinding met de andere teams om zo (nog) meer inzicht te krijgen in hun processen en werkwijzen. Het is van belang dat je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt en dat je snel ziet wat er nodig is, initiatieven neemt en die stap extra zet als dat nodig is. Verder:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau.
 • Heb je minimaal 3 jaar professionele ervaring als Android Developer.
 • Ben je zeer ervaren in werken met Kotlin.
 • Heb je ervaring met werken in Agile omgevingen.
 • Ben je een software engineer en geen programmeur. Je begrijpt waarom dit een belangrijk verschil is.
 • Deel je graag jouw kennis en leer je graag van anderen.
 • Maak je graag gave dingen waar je trots op bent.

Wat wij jou kunnen bieden:

 • Je krijgt een marktconform salaris.
 • Je hebt recht op een uitgebreide vakantieregeling.
 • Er is meer dan voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Nieuwste hardware om mee te werken staat voor je klaar.
 • Je kunt een vergoeding voor je reiskosten ontvangen.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of heb je vragen, neem dan gerust contact op met Egeniq. Je kunt je CV en motivatie aan ons opsturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.